Spaudos ir dizaino agentūrą „7natos“, kuriai priklauso elektroninės parduotuvės „marškinėliai.lt“, „manodovanos.lt“ ir „vivamaike.com“, valdantis T. Augulis, taip pat vadovauja ir kelionių agentūrai, organizuojančiai vestuves užsienyje. Susituokti įmonė siūlo Dominikoje, Šri Lankoje, Rodo saloje, Mauricijuje ir kitose egzotinėse pasaulio vietose.

Na, o įmonė, kurią įkūrė dar koncertuodamas, neseniai sulaukė pavydėtinos sėkmės. „7 natos“ pasirašė trijų metų sutartį su kompanija „Paramount“. Vieni iš pirmųjų Baltijos šalyse tapę licencijuotais šios kompanijos partneriais kurs gaminius su tokiais garsiais televizijos ženklais kaip „Šunyčiai patruliai“, „Kempiniukas“, „MTV“, „Krikštatėvis“, „Top gun“, „Baby Shark“, „Pietų parkas“ ir kitais. „Labai įdomu tapti tokio didelio koncerno dalimi. Sužinai labai daug naujų dalykų – tai yra didžiulis atradimas“, – džiaugiasi įmonės savininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją