Karolina Meschino DELFI pasakojo, jog kol kas sukūrusi gražų papuošalą iš širdies draugo Jono sulaukė tik pagyrimų. Pora dar yra jauna, todėl žengti lemtingą žingsnį neskuba. Tačiau apie piršlybas, anot Karolinos, ji vis tiek pasvajoja.

„Aš esu mergina ir tai priklauso ne nuo manęs. Norėčiau, kad sužadėtuvės taptų man staigmena. Esu įsimylėjusi, todėl dažnai pagalvoju apie svajonių sužadėtuves. Kasdien turiu vis skirtingą fantaziją (juokiasi). Norėčiau, kad mylimas žmogus tai padarytu be jokių pompastikų ir tik tai, kas skirta man, o ne kitiems. Sužadėtuvės viešose vietose, tokiose kaip arenos ir vieši renginiai, yra ne man.

Žinoma, man patiko žiūrėti kai Chiarai Ferragni pasipiršo Veronos arenoje. Verkiau kaip ir visos merginos. Tačiau manau, kad vestuvės ir piršlybos yra labai privatus dalykas“.

Karolina sakė, jog vis dar nesijaučia suaugusi, todėl ir skubėti kurti šeimą neskuba. Kita vertus, įsimylėjusi mergina nevengia apie jausmus kalbėti atvirai ir tai vis priminti savo mylimajam Jonui. „Aš labiau žodžiais, o Jonas veiksmais ir staigmenomis mėgsta rodyti savo meilę“.

Kurdama savo žiedą pašnekovė sakė, jog atsižvelgė į tai, kokį žiedelį norėtų gauti pati. Taigi, jausdamasi ganėtinai vaikiška, ji pasirinko vaikišką papuošalą primenantį širdelės formos žiedą, kuris buvo sukurtas iš brangių deimantų.

„Esu infantili, todėl jis ir yra toks vaikiškas. Manau, kad ir būdama sena būsiu šiek tiek vaikiška. Man žiedas primena vaikystėje buvusią bižuteriją, kuri būdavo kaip priedas prie vaikiškų žurnalų. Tai visiškai mane atspindintis žiedas. Jis nėra klasikinis, tačiau drąsesnis ir puikiai mane atspindi“, – kalbėjo Karolina.

Šventinį vakarą išskirtiniu papuošalu buvo pasipuošusi ir D. Ribas. Žinoma moteris atskleidė, jog susikurti prabangius auskarus iš safyro ir deimantų ją įkvėpė būtent Karolina.

„Karolina Meschino mane uždegė širdelės simbolika. Ji mane tiesiog sužavėjo ir primena i„Titanike“ buvusį legendinį papuošalą. Širdelė nėra įprasta forma deimantui. Karolina pirmoji žengė šį žingsnį, kuris įkvėpė ir mane. Tad dėl to pasigaminau tokius širdelės formos auskarus“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)