Programėlėje „TikTok“ po Augustinorugpjucio slapyvardziu pasislėpęs vartotojas įkėlė „Kunigundos“ versiją, kuri prajuokino ir patį jos atlikėją.

„Ji yra nereali“, – instagrame kūrėją gyrė V. Baumila.

Beje, internauto pavartotas vaizdo įrašas buvo filmuotas specialiai laidos „Delfi premjera“ žiūrovams. Čia jie pirmą kartą išvydo V. Baumilos gyvai Babtyno dvare atliekamą dainą „Kunigunda“. Minėtą vaizdo įrašą ir pokalbį su dainininku išvysite žemiau.


„Šis kūrinys – apie magišką ir stebuklų pilną Lietuvos vasarą. Mitologinė tematika šioje dainoje įpučia kerų kupino jausmo, kuris kiekvieną įneša į smagią kelionę“, – apie kūrinį pasakojo V. Baumila.
Vaidas atskleidžia, kad naujausias jo kūrinys gimė sename, istorijų apipintame dvare, todėl ši daina – kaip niekada arti gamtos.

„Daina įkvėpta Hiperbolės sąskambių, Lietuvos miškų, šamanizmo ir raganų burtų, stiprių stebuklingų kokteilių ir vidurvasario Babtyno dvare“, – mintimis apie dainos „Kunigunda“ įkvėpimą dalijosi V. Baumila.

Kartu su šia naujausia atlikėjo daina pasirodo ir šviežutėlė kūrinio ekranizacija, kuri išlaiko stiprų pagonišką jausmą ir stebuklingą mistinę nuotaiką.

„Visa komanda dirbo stropiai ir nuotaikingai. Mūsų darbai užsitęsdavo iki pat išnaktų, užsibūrę tiek daina, tiek mus supančia magiška filmavimo aplinka. Kartu mes skandinome valtis, deginome laužus ir miksavome burtus“, – teigė V. Baumila.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)