A. Gerikienė Rode lankėsi pirmą kartą. Moteris DELFI pasakojo, kad atostogos jai patiko: geras oras, skanus maistas. Kartu su Aušrine ir jos vyru atostogauti vyko Palangos restorano, kuriame ji vasara dainuoja, savininkas ir jo žmona.

„Su draugais visada smagu keliauti. Kiekvienais metais stengiamės nukeliauti vis į skirtingą vietą. Tiesa, būtinai dar grįšiu į Egiptą, man ten labai patiko. Mūsų draugai pabijojo šiais metais skristi dėl neramumų. Aušrinė pasižymėjo ir viešbutyje surengtame karaokė konkurse. Labai nusiminėme, kad nebuvo lietuviškų dainų“, - DELFI kalbėjo Tikroji išdykėlė.

Kompanija nepraleido progos aplankyti ir netoli Rodo esančios įspūdingo grožio Simi salą. Plaukiant keltu į minėtą salą, Tikrajai išdykėlei teko ir padainuoti. Moterį sužavėjo ir Rodo miesto grožis, didingas senamiestis. Ryte A. Gerikienė leisdavo laiką prie baseino ir jūros, o vakarais stebėdavo viešbutyje vykstančias animatorių programas.

Tikrosios išdykėlės atostogų akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)