„Grįš Simas netrukus po treniruotės, įsijungs DELFI ir galės pasiklausyti jam dedikuojamo mūsų kūrinio“, – pasakoja O. Pikul.

DELFI pasakodama apie naują dainą, O. Pikul neslėpė, jog dalyvavimas projekte „Olialia“ nesuteikė galimybės pasireikšti atlikėjų individualumui ir kūrybiškumui,

„Tiesą sakant, į mūsų nuomonę pasirenkant radijo singlus ne visada buvo atsižvelgiama ir kartais, neslėpsime, buvom verčiamos dainuoti šlamštą" - atviravo grupės lyderė ir pridūrė, jog nuo šiol atlikėjos pačios renkasi, kuria kryptimi judėti pirmyn.

Išaiškėjus, jog merginų grupė pasipildė naujomis narėmis, O. Pikul pasakojo sulaukusi daugybės geriausių lietuviškos muzikos kūrėjų pasiūlymų. „Rinktis tikrai buvo iš ko“, – pasakojo Oksana.

Atlikėja neslėpė, jog pastaruoju metu nuolat klausydavo kūrėjų jai pasiūlytų dainų ir palengva susidarė savo nuomonę, kuris kūrinys labiausiai tiktų naujomis narėmis papildytai grupei.

Galutinį sprendimą besirenkant, kokia turėtų būti naujoji daina, priėmė O. Pikul mylimasis Simas Jasaitis. „Jis, paklausęs įvairių melodijų, be jokių dvejonių išrinko „Aš banga“ melodiją. Džiaugiausi, kad mūsų nuomonės visiškai sutapo“, – atskleidė „Pupyčių“ lyderė.

Ambicingų planų užkariaujant gerbėjų širdis turinti merginų grupė „Aš banga“ ir atnaujintą kalėdinę programą jau gruodžio viduryje pristatys kalėdinio turo Lietuvoje metu. Kūrinys trečiadienio rytą turėtų pasiekti ir Lietuvos radijo stotis.

Klausiama, kodėl praeitą savaitę pristačiusios debiutinę dainą „Mano šventė“, merginos nusprendė taip greitai įrašyti antrą kūrinį, O. Pikul pasakojo, jog „Aš banga“ jau buvo įrašyta tuo metu, kai dar tik buvo kuriamas tekstas kalėdinei dainai.

„Norėjome, kad klausytojai pirmiau išgirstų kalėdinę. „Aš banga“ ketinome išleisti po Naujųjų, tačiau nusprendžiau Simui padaryti išskirtinę dovaną. Simas šiandien grįš po varžybų ir savo siurprizą galės išgirsti DELFI. Manau jį tai labai pradžiugins ir pakels nuotaiką, o man tiesiog malonu jį stebinti“ – apie mylimajam ruošiamą siurprizą pasakojo O. Pikul.

Dainai „Aš banga“ tekstą ir muziką sukūrė prodiuseris ir atlikėjas Stanislovas Stavickis-Stano.

Pasiteiravus apie ateities planus, O. Pikul užsiminė, jog ketina filmuoti ir video klipą, su grupe vykti į užsienio šalis, tobulinti įgūdžius.

"Naujos Pupytės"
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją