Socialiniuose tinkluose naujiena pasidalijusi I. Swan neslėpė ašarų, ji teigė, kad jos mylima augintinė Molė buvo partrenkta automobilio, kai išbėgo į gatvę. Šia žinia, paėjus kelioms dienomis, nuomonės formuotoja sutiko pasidalinti su Delfi.

„Norisi būti optimistei, bet šį kartą nepavyks. Vakar vakare atsitiko baisus dalykas, iš gyvenimo pasitraukė mano meškėnė Molytė“, – sekėjams pasakojo I. Swan.

Kiek vėliau nuomonės formuotoja pasidalijo jautriu įrašu, kuriame teigė, kad jog mylimas gyvūnas visuomet išliks atmintyje kaip geriausias draugas.

„2024 02 01. Ačiū Molei už visas tas akimirkas kartu. Ji man buvo daugiau, nei tik šuo. Mano gamtininkė, mano meškėnė, mano geriausia draugė. Labai jos pasiilgsiu“, – šalia akimirkų su augintine rašė I. Swan.

„Aš žiūriu į jus ir verkiu kartu, byra ašaros, skauda. Atrodo, kad tai lyg būtų mano mylimos širdelės praradimas. Kaip norėčiau, Ievute, jus dabar tiesiog stipriai apkabinti, žinau, tą nenusakomą žodžiais jausmą“, „Negaliu apsakyti,, koks ašarų gumulas gerklėje. Stiprybės! Man gyvūnų kartais labiau gaila nei žmonių“, „Apsiverkiau vakar ir aš, labai gaila, bet ji turėjo pačią geriausią draugę, jus, Ieva. Ir buvote abi laimingos, tiel ji, tiek jūs. Lai įamžintos akimirkos pamažu sušildys širdį ir su laiku pakeis graudulį“, – rašė I. Swan sekėjos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)