Pareigūnams vyro į teismą atvesdinti neprireikė - jis pats atvyko į posėdį. Susirinkusiems žurnalistams S. Gorbonosas sakė, jog savo kaltės nepripažįsta, jokių SMS žinučių dainininkei nesiuntė ir tikisi teisingo teismo.

Dž. Butkutė-Strasevičienė posėdyje ir vėl nedalyvavo.

Teismo posėdis truko labai trumpai, nes kaltinamasis paprašė, jog svarstymuose dalyvautų ir pati Dž. Butkutė. Tam pritarė ir prokurorė.

Tuo tarpu dainininkė anksčiau teismo prašė bylą svarstyti jai nedalyvaujant, mat moteris nenori susitikti su buvusiu mylimuoju.

Tad dainininkę pasiekė bloga žinia - jai vis dėlto teks susitikti su S. Gorbonosu.

Prokurorė Laima Bereikaitė kovo 25 dieną teismo paprašė, kad S. Gorbonosas būtų suimtas. Ikiteisminio tyrimo metu S. Gorbonosui buvo skirta kardomoji priemonė rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Prokurorų žiniomis, kardomosios priemonės sąlygos buvo pažeistos.

„Kaltinamojo tėvas informavo, kad S. Gorbonosas išvyko į Estiją“, - teigė prokurorė L. Bereikaitė.

Vėliau teismas nusprendė įpareigoti policiją vyrą atvesdinti. Posėdyje tuomet nepasirodė ir pati Džordana.

Teigiama, kad S. Gorbonosas iš atlikėjos reikalavo pinigų už tylėjimą. Priešingu atveju, negavęs dešimttūkstantinio atlygio, vyriškis žadėjo garsenybės „juodžiausias“ paslaptis papasakoti žurnalistams ir net rašyti apie tai knygą.

Dainininkė kreipėsi į policiją. Pareigūnai dar pernai pradėjo ikiteisminį tyrimą, prieš kelis mėnesius jis buvo baigtas. S. Gorbonosas šiuo metu gyvena Estijoje ir su drauge augina vaiką.

Tuo tarpu Dž. Butkutė su mylimuoju Elegijumi Strasevičiumi susituokė praėjusių metų gruodžio 12 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)