„Dabar viską gerai perka pinigai. Meno pasaulis jį jau išbraukė, kai nedalyvavo Stasio Povilaičio laidotuvese. Niekur jo niekas nekviečia. Užpyko ant jo. Tai dabar dideliam kaime Birštone gyvena. Jis nori gyvent kaip musulmonas, su dviem šeimom. Rugsėjo mėnesį nusprendė jis skirtis. Bet dabar jau nori taikytis“, – teigė Ona Milda Lemanienė.

Pasak jos, skyrybų priežastis – atsiradusi kita moteris.

„Kai kam labai gerai gyventi nieko nedirbant. Bet yra tokių barakudų. Atsirado tokia „bagota“ moteris“, – tęsė dainininko žmona.

Po teismo posėdžio iš kabineto išėjusi pora elgėsi draugiškai, o pats A. Lemanas paneigė, jog skyrybos vyksta dėl kitos moters. Žmonai vilkdamas paltą jis dar pajuokavo: "Liksiu džentelmenu iki galo".

„Visos moterys mano Lietuvoj. Visos gerbėjos, kurias myliu ir gerbiu“, - į klausimą, apie kokią moterį prieš posėdį kalbėjo jo žmona, atsakė A. Lemanas.

Dainininkas teigė, jog jiedu posėdyje gražiai ir taikiai susitarė, kaip dalinsis per beveik 50 metų drauge užgyventą turtą.

Kol kas teismas A. Lemano su žmona neišskyrė, kitas posėdis numatytas vasario mėnesį.

Pora kartu išgyveno 47 metus. Su būsima žmona dainininkas susipažino atvykęs studijuoti į Vilnių.

Iki šiol muzikinės karjeros nenutraukęs A. Lemanas yra laimėjęs estradinės dainos konkursą „Vilniaus bokštai", taip pat yra pripažintas Antano Šabaniausko premijos laureatu. Jo dainos labai dažnai skamba per Sveikinimų koncertus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (713)