Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjas Antanas Virbalas pirmadienį pradėjo nagrinėti V. Jakutienės privataus kaltinimo tvarka iškeltą bylą – dainininkė siekia, kad A. Jagelavičiūtė būtų patraukta baudžiamojon atsakomybėn dėl šmeižto.

Į teismą A. Jagelavičiūtė atvyko su advokate Vilija Viešūnaitė, o V. Jakutienės interesams atstovavo advokatė Kristina Čeredničenkaitė ir advokato padėjėja Živilė Gulla.

A. Jagelavičiūtės asmens dokumentuose nurodyta buvusio sutuoktinio pavardė – oficialiai ji yra Martinaitienė.

„Kažkada pasikeitė pavardė – tikroji pavardė yra Martinaitienė, o mergautinė naudojama kaip kūrybinis pseudonimas“, – kilusius neaiškumus teismui išaiškino laidos „Skonis“ teisėja.

V. Jakutienės skundą nagrinėjantis teisėjas pasiūlė šalims susitaikyti – advokatės prisipažino apie tai jau kalbėjusios ir neatmetė galimybės, jog procesas baigsis taikiu susitarimu.

„Pasistenkite tai padaryti – nes nėra nieko gražesnio“, – sakė teisėjas A. Virbalas. Jis nusprendė bylos nagrinėjimą atidėti.

Nei A. Jagelavičiūtė, nei V. Jakutienė nebuvo linkusios komentuoti teisminio proceso – nuo žurnalistų jos atsivėrė tylos siena. Tiesa, nors ir teisme prabilo apie galimybę susitaikyti, A. Jagelavičiūtė ir V. Jakutienė po posėdžio nesikalbėjo – išėjo atskirai.

Aštriu liežuviu garsėjantui A.Jagelavičiūtė nemalonumų sulaukė po socialiniame tinklalapyje „Facebook“ paskelbto pasisakymo apie fotosesiją, kurią dar vasaros pabaigoje publikavo pramogų portalas klubas.lt.

Šios fotosesijos metu „Naujųjų pupyčių“ atlikėja pozavo vasariškos gamtos fone visiškai išsinėrusi iš drabužėlių.

Savo susierzinimą „droido“ fotosesija A. Jagelavičiūtė išliejo socialiniame tinkle.

„Droidas yra besmegenė dilba su nesusučiaupiančiom lūpom, smakro implantu, papais didesniais už galvą, su svajone pasididinti dar ir šikną. Dviejų vaikučių, kaip mėgsta pabrėžti mama, kuriai jokių problemų voliotis ant šunų prišiktos žolytės, kad tik gaut nors lašą dėmesio“, – savo paskyroje rašė A. Jagelavičiūtė.

Garsioji V. Jakutienės fotosesija - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (934)