Trečiadienį Kauno miesto apylinkės teismo teisėja Daiva Jankauskienė nesėkmingai bandė pradėti nagrinėti baudžiamąją bylą, kurioje sukčiavimu kaltinamas sostinės gyventojas T. Lukoševičius. Kaltinamasis – buvęs vaikinų grupės NEO narys, prieš ketverius metus mirusio dainininko Alvydo Lukoševičiaus – Obuolio sūnus.

Policija yra įpareigota buvusį dainininką atvesdinti, bet kiek kartų jie buvo pas jį namuose, tiek jo nerado. Būtent todėl posėdžio metu prokurorė paprašė, kad jo pasižadėjimas neišvykti būtų pakeistas į suėmimą, motyvuodama, kad atlikėjas nepasirodo, o niekuomet nepristato pažymų.

T. Lukoševičius kaltinamas iš keturių asmenų apgaule išviliojęs per 400 tūkst. litų.

DELFI žiniomis, buvęs dainininkas pastaruoju metu nemažai laiko praleidžia užsienyje, savo įspūdžiais ir nuotraukomis jis vis pasidalina savo paskyroje socialiniame tinkle "Facebook".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)