„Byla išnagrinėta, prašymas patenkintas“, – naujienų portalui DELFI žinią patvirtino Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovė Rugilė Zabelnikovaitė.

M. Jonutis su N. Marčėnaite skirtingais keliais pasuko dar 2011-ųjų vasarą. Kaip naujienų portalui DELFI tada prisipažino menininkė, pagyventi atskirai nusprendusi pora oficialiai skirtis neskubės, kol neįsitikins savo sprendimo teisingumu. „Tokioje situacijoje pagyventi atskirai – sveika“, - tuomet sakė Nomeda.

Skaudų išsiskyrimą išgyvenusi moteris vienišės statusu nebuvo patenkinta. 50-metį netrukus švęsianti garsi kūrėja pastaruoju metu viešuose renginiuose pastebima trimis metais už ją jaunesnio Vytauto Palavinsko draugijoje.

Marius Nomedą nusižiūrėjo mokyklos laikais, tačiau gyvenimas draugėn juodu suvedė vėliau. Nuo penktos klasės abu buvo bendraklasiai. Baigę mokslus Marius ir Nomeda pasuko skirtingais keliais, sukūrė šeimas. Susitiko jiedu vėl tik 1990-aisiais. Pirmieji impulsai naujiems santykiams gimti buvo bendros parodos. Kadangi ir Nomeda, ir Marius kartą jau buvo išsiskyrę, antrąsyk tuoktis neskubėjo. Į santuokų rūmus sumainyti žiedų pora nuvyko tik po šešerių metų gyvenimo drauge.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)