O. Pikul-Jasaitienė dalyvauja „Miss Jetset“ konkurse ir pretenduoja laimėti 50 tūkst. dolerių (daugiau kaip 40 tūkst. eurų) piniginį prizą. Jei laimėtų, Oksana taip pat papuoštų ir „Jetset“ žurnalo viršelį.

Oksana teigia, jog, jei laimės įspūdingą piniginį prizą, dalį jo panaudos studijoms. „Dalis lengvai atėjusių pinigų būtinai turi būti skirta labdarai. Kitus panaudočiau mokslams“, – konkurso aprašyme sako Oksana.

O kodėl būtent ji turėtų tapti „Miss Jetset“? „Todėl, kad „Miss Jetset“ turi būti protinga, drąsi ir inteligentiška“, – sako Oksana ir priduria, jog pati tokia yra.

DELFI susisiekus su Oksana, ši teigė, jog pasiūlymą dalyvauti konkurse gavo elektroniniu būdu dar sausio 10-ąją, per savo gimtadienį.

„Labai netikėtai, net, tiesą pasakius, nežinojau, kad tokie konkursai vyksta, – šyptelėjo Oksana. – Pakvietimą kaip nuorodą gavau per savo gimtadienį ir geros emocijos pagauta paėmiau ir užpildžiau tą anketą nieko rimto nesitikėdama ir nieko rimto negalvodama. O kai gavau užregistruotą nuorodą balsuoti, nudžiugau ir pagalvojau, kad jei netyčia žengiau šį žingsnį, tai reikia dalyvauti toliau. Juk ne taip dažnai tokiuose konkursuose dalyvauju.“

Pasidomėjus, ar konkurso aprašyme išties pateiktos jos mintys, jog dalį laimėtų pinigų skirtų labdarai, o kitą dalį mokslams, ji tai patvirtino. „Laikausi tokio principo, jog lengvai atėję lengvi pinigai lengvai turi ir išeiti. Taip ir būtų, jei netyčia pavyktų laimėti ir man nusišypsotų tokia laimė, – pasakojo Oksana ir įvardijo, jog svajoja ir apie įgūdžių tobulinimą. – Planuoju tobulinti savo vizažo įgūdžius. Esu numačiusi ne vienas studijas ir ne vieną akademiją, kurioje tikrai norėčiau apsilankyti.“

Oksana Pikul-Jasaitienė nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (302)