Šviesiomis suknelėmis „Naujos pupytės“ pasipuošė fotosesijoje dar 2011-aisiais metais, kuomet pristatė naujos sudėties grupę. Prie grupės tuo metu buvo ką tik prisijungusios dvi naujos narės - Sabina Jucikaitė ir Ingrida Kolytė. M. Bui su identiška suknele viešumoje pasirodė visai neseniai.

„Naujų pupyčių“ narę Skaistę Steikūnaitę papiktino, jog M. Bui viešumoje vilki tokią pačią suknelę, kokias jau daugiau nei prieš metus buvo įsigijusios pupytės.

„Mieli draugai, nesuprantu, kodėl madam Bui kopijuoja „Naujų pupyčių“ įvaizdį? Gal dar širdį skauda, o gal galvoja, kad su fake suknele super atrodo...“, – piktinosi S. Steikūnaitė.

Tuo metu pati M. Bui žaibiškai reagavo į S. Steikūnaitės pastebėjimą: „Girdėjau gandus, kad viena iš pupyčių narių, „dainininkių“, pasiskelbė, jog aš kopijuoju jų sukneles. Mielos buvusios kolegės, jeigu norite būti išskirtinės, sukneles siūkitės arba pirkite iš vienetinių drabužių kolekcijų. Jums tos suknelės skirtos scenai, o man ji - eiliniam vakarėliui. Daugiau šypsenos jūsų gyvenime, nes pavydas jus suvalgys“, – rašė M. Bui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)