Tarp gausaus būrio sirgalių buvo galima išvysti ir Lietuvos prezidentą Gitaną Nausėdą. Šįkart į rungtynes jis atvyko ne su žmona Diana, o su 28-erių dukra Ugne.

Viešumoje retai matoma mergina gyvena Pietų Korėjoje, tad šis sugrįžimas ne vienam sukėlė nuostabą.

Tačiau panašu, kad Daviso taurė sužavėjo ne tik prezidentą, bet ir jam kompaniją palaikiusią dukrą.

Gitanas Nausėda su dukra Ugne

Delfi primena, kad šeštadienį Vilniaus „SEB arenoje“ prasidėjo Daviso taurės mačas tarp Lietuvos ir Sakartvelo rinktinių.

Šeimininkai startavo nesėkmingai: antroji mūsų šalies raketė Vilius Gaubas (ATP-366) po atkaklios kovos 3:6, 6:1, 5:7 nusileido pajėgiausiam varžovų žaidėjui Sabai Purtseladzei (ATP-450). Permaininga dvikova truko 1 valandą 57 minutes.

19-metis lietuvis trečio seto pradžioje turėjo inciatyvą savo rankose ir pirmavo 2:0, bet finišuoti pergalingai nesugebėjo. Iškart po to vyko Ričardo Berankio (ATP-248) ir Zuros Tkemaladzės (ATP-721) akistata. Geriausias Lietuvos tenisininkas parodė savo klasę, laimėjo 6:2, 6:2 ir išlygino rezultatą po pirmosios dienos (1:1).

Vėliau dar žais R. Berankis ir S. Purtseladzė bei V. Gaubas ir Z. Tkemaladzė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)