„Šie žiedai yra mūsų su Rolandu meilės ir santuokos relikvija. Vienas žiedelis – sužadėtuvių, kitas – vestuvinis. Niekada jų nenusiimu, visada nešiojuosi, jie visuomet su manimini. Tai yra vieni brangiausių mano daiktų, širdžiai brangi simbolika“, – apie brangiausius savo papuošalus DELFI pasakojo G. Alijeva.

Šį lūpų blizgį Godai dovanojo būsima Rolando Alijevo brolio žmona. „Įsimylėjau jį, nepasitepusi juo niekuomet neišeinu į gatvę. Šis blizgis lūpas padaro saldžias, tokias, kokios man – labai gražios. Iš tiesų galėčiau parodyti daugybę lūpdažių ir blizgių, nes esu dėl jų išprotėjusi, tačiau visus kitus atidėjau į šalį, nes šis man patinka labiausiai“, – pasakojo ji.

Goda pasakojo turinti daugybę vardinių akinių, tačiau šie – mėgstamiausi dėl to, jog jų lęšiai – poliarizuoti. „Šiais laikais mergaitės ir moterys mėgsta nešioti akinius nuo saulės. Vardiniai akiniai neturi tokių gerų stiklų. Su šiais akiniais vairuoti – vienas malonumas, puikiai „nuima“ blizgesį. Jau kurį laiką važinėju ne viena, dažnai automobiliu važiuojame drauge su dukryte. Neįsivaizduoju vasaros be saulės akinių“, – pasakojo Goda.

„Tai sąsiuvinis – bloknotas. Jame yra ir mano dukrytės sveikatos knygelė. Tai yra mano užrašai, be kurių neišeinu iš namų“, – pasakojo ji ir pridūrė pastaruoju metu viską užmirštanti, todėl sąsiuvinis puikiai praverčia planuojant įvairius darbus ar susitikimus. „Man visuomet prisireikia ką nors konspektuoti, sąsiuvinyje yra ir mano mokslo užrašų. Visada šis daiktas – su manimi“, – kalbėjo ji.

„Telefonas man yra bendravimo priemonė. Juo dažnai kalbamės su vyru, taip pat telefone naudojamės „Skype“. Kai Rolando nėra šalia, įsijungiame vaizdo pokalbį, galime vienas kitą matyti. „69 danguje“ veikla atsikūrė, su mergaitėmis dažniausiai bendraujame telefonu“, – apie vieną svarbiausių savo asmeninių daiktų pasakojo G. Alijeva.

„Tai – „Swarovski“ tušinukas, kurį gimtadienio proga gavau nuo „69 danguje“ merginų. Labai jo norėjau. Prie savo užrašų knygelės ji visuomet turiu. Galiu vadinti jį laimės tušinuku, nes visus svarbiausius dokumentus pasirašiau juo, visus svarbiausius egzaminus laikiau rašydama būtent šiuo tušinuku“, – atskleidė merginų grupės „69 danguje“ grupės narė.

„Visai neseniai atšventėme Tėjos dviejų metukų gimtadienį. Ant šios baltos drobės – jos delno atspaudas. Visi kiti taškai – gimtadienyje dalyvavusių vaikų pirštų atspaudai. Ši relikvija man yra labai brangi, nes primena, jog jau dvejus metus esu mama“, – pasakojo Goda.

„Kiekviena mama mane supras. Šis daiktelis – simbolinis. Kai pasižiūriu dabar, sukelia neapsakomus jausmus širdyje“, – pasakojo pašnekovė.

Kaklo pakabuką G. Alijevai dovanojo sutuoktinis Rolandas. Žinoma moteris sakė besistengianti su juo nesiskirti. Nebent koncertuojant prie scenos kostiumų netinka. „Drugelis – auksinis, jį dovanojo vyras, tai buvo viena pirmųjų jo dovanų man. Prisimenu, buvome apsipykę. O jis man ėmė ir padovanojo šį papuošalą. Tuo metu pyktis truko trumpai. Dovana mane nustebino, todėl taip ir branginų jį“, – DELFI apie vieną iš dešimties brangiausių aspeminių daiktų pasakojo G. Alijeva.

Veidrodėlis, puoštas Godos inicialais. Jį dainininkei prieš trejus metus gimtadienio proga padovanojo R. Alijevas. „Visada norėjau mažo veidrodėlio, kurį būtų galima su savimi nešiotis. Mano vyras – labai išradingas. Dovanojo ne šiaip paprastą veidrodėlį – papuoštą inicialais, kurie man kaskart primena, jog esu jo žmona“, – pasakojo G. Alijeva.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)