Todėl didžiausio naujienų portalo DELFI paprašytas L. Malinauskas pateikė naujausias prognozes garsiausioms šalies pramogų pasaulio poroms. Okultinių mokslų daktaras jau pateikė savo pastabas Jonui ir Eglei Valančiūnams, Mariui ir Renatai Jampolskiams, Aleksandrui ir Monikai Pogrebnojams, Rūtai Ščiogolevaitei ir Rolandui Damijonaičiui.

Šįkart tarologo akiratyje atsidūrė muzikinio pasaulio pora – atlikėja Katažina Niemycko ir Deivydas Zvonkus.

DELFI primena, kad D. Zvonkaus ir K. Niemycko santykiai įsiliepsnojo 2011 metais muzikiniame TV3 projekte „Chorų karai“. Katažina tuo metu dainavo Stanislovo Stavickio-Stano suburtame
Vilniaus krašto chore, o Deivydas tąkart į pergalę vedė Telšių choristus.
Leopoldas Malinauskas

Nors K. Niemycko iki tol taip pat buvo žinoma atlikėja, pažintis ir draugystė su Deivydi Katažinai atvėrė dar platesnes karjeros galimybes. 2012-aisiais „Chorų karuose“ Katažina jau pati subūrė savo choristų armiją, o vėliau prisijungė prie Natalijos Bunkės suburto itin populiaraus merginų projekto „Pop Ladies“. Vėliau sekė kiti sėkmingi televizijos šokių ir muzikiniai projektai, kuriuose sublizgėjo ši charismatiška moteris.

Tačiau ši draugystė daug teigiamų permainų atnešė ne tik į Katažinos, bet ir Deivydo gyvenimą.

2010-aisiais oficialiai santuoką su Natalija Bunke nutraukęs Deivydas, anot L. Malinausko, labai sunkiai išgyveno šeimos griūtį.

„Galbūt jis to ir neparodė, neprasigėrė, nepuolė į depresiją, bet jam buvo labai sunku. Tačiau iš juodo periodo jį ištraukė būtent Katažina, - sakė tarologas. - Jei ne ji, Deivydui juodas periodas būtų trukęs ilgiau.“

Žiūrėdamas į šios poros nuotraukas, L. Malinauskas pastebėjo, jog tarp šios poros liepsnoja nuoširdūs ir tyri jausmai. Deivydui ir Katažinui puoselėti puikius santykius padeda ir panaši veikla. Jiems, anot tarologo, padeda tai, kad jie abu yra iš muzikos pasaulio, jie vienas kitą puikiai supranta ir papildo, o Deivydas stengiasi nekartoti praeities klaidų.
Leopoldas Malinauskas

„Jie netgi vizualiai yra panašūs – jų kaktos, nosies linija gana vienoda. Tai – geras ženklas“, - porai sėkmingą ateitį pranašavo jis.

Okultinių mokslų daktaras pabrėžia, kad Katažina savo mylimąjį iš psichologinės duobės traukė ne iš savanaudiškų tikslų. Ji tai darė nuoširdžiai jam norėdama padėti. Tai buvo susitikimas ir meilė iš pirmo žvilgsnio.

„Mūsų visuomenėje yra tokios moterys gelbėtojos, kurios stengiasi dėl vyro ne dėl to, kad jį užvaldytų, bet dėl to, kad ištrauktų. Katažina yra būtent tokia moteris gelbėtoja“, - pastebi L. Malinauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)