Įrašais, publikuotais instagrame, Viktorija sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Meilė – tai pasirinkimas. Kai 2 žmonės nusprendžia būti kartu. Ar žiema, ar vasara, ar sunkiai dirbant ar per atostogas. Ligoje, skolose, auginant vaikus, remontuojant namą. Kai mašina sugenda, kai pinigai baigiasi, kai perki naują mašiną, kai gerai uždirbi. Kai reikia valyti kiemą nuo sniego ar kai reikia nuvalyti nugarą nuo paplūdimio smėlio. Kai vienas iš jūsų viršūnėje ir visi jį giria, o kitas gilioje depresijoje.

Kas bebūtų, tu renkiesi šį žmogų dar ir dar. Ir taip kiekvieną rytą. Ir kasmet. Ir jeigu jis šūde ir išsitepė, tai pakeli, nuvalai ir parneši namo.

Tik kažkodėl daug kas to nežino. Galvoja, kad vis geriau pakeisti partnerį kitu. Kad geresnis būtų, naujesnis, gal turtingesnis ar jaunesnis. Keičia kaip skalbimo mašinas ir vis neranda tobulo“, – šalia nuotraukos, kurioje įsiamžino su vyru, rašė Viktorija. Ji pridūrė, kad tobulėti galima kartu.


Kelionėje garsi drabužių dizainerė sutiko ir naujuosius metus. Paskutinę metų dieną garsi moteris įkėlė vaizdo įrašą, kuriame matyti sportuojanti su grupe kitų entuziastų, o vėliau pasidalijo padėka už praėjusius metus ir linkėjimu ateinantiems.

„Dėkoju už kiekvieną dieną, kurią jau patyriau. ‬
‭Dėkoju už visas dienas, kurios išauš.‬
‭Už kiekvieną rytą, kurį pasitiksiu.‬
‭Už kiekvieną bučinį ir žodį.‬
‭Už apkabinimą.‬
‭Už pokalbį.‬
‭Už laimę matyti savo vaikus.‬
‭Už galimybę eiti savo keliu ir keliauti dar plačiau.‬
‭Už darbą, kurį myliu.‬
‭Už sekėjus, kurie palaiko.‬
‭Už vyro ranką ir petį. Už jo palaikymą ir meilę.‬
‭Už mamos vedimą ir meilę.‬
‭Už tai, kad pasaulis padeda man ir linki sėkmės.‬
‭Už draugus ir jų kompaniją.‬
‭Už talentus ir tvirtą charakterį.‬
‭Už visas galimybės.‬
‭Už išsipildžiusius norus.‬
‭Už neišsipildžiusius norus.‬
‭Už susitikimus ir išsiskyrimus.‬
‭Už viską, ką gavau ir ko negavau.‬

‭Nes kartais Dievas sugriauna mūsų planus, kad jie nesugriautų mūsų.

‭Linkiu kokybiškų ir kūrybingų ateinančių metų. Sukurkite juos pagal save. Suplakite kaip gerą kokteilį“, – pažymėjo V. Jakučinskaitė.


Toje pačioje vietoje Tailande dabar ir prieš 3 metus su vyru įsiamžinusi Viktorija sekėjų klausė: „Ar mes pasikeitėme? Raskite 10 skirtumų!“

Hot Spring Waterfall – viena mėgstamiausių Viktorijos vietų Tailande, tad kiekvienam apsilankiusiam šalyje ji siūlo čia užsukti.

„Parašyta, kad galima ten būti apie 15 -20 min, bet mes išlendam tik po 1,5 val. Visiškas atsipalaidavimas ir palaima. Rekomenduojam. Geriau atvažiuoti ryte, nes apie 11 val. jau per daug žmonių“, – patarimu pasidalijo dizainerė.


Viktorijos kelionę socialiniuose tinkluose sekę gerbėjai atkreipė dėmesį ir į nepriekaištingas dizainerės kūno formas. Jie negailėjo komentarų ir gražių žodžių garsiai moteriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)