DELFI pasiekė skaitytojų siųsta informacija apie renginį suaugusiems skirtame klube šį vakarą Rusijoje. Skelbime rašoma, kad „geriausiame naktiniame klube visame mieste“ – svingerių klube „Welcome“ Sankt Peterburge – jau šiandien, birželio 1-ąją, laukia vasariškas kokteilių vakarėlis, kuris tęsis nuo 22 val. vakaro iki 4 val. ryto.

Dėmesiui atkreipti naudojama trijų šviesiaplaukių merginų, vilkinčių bikiniais nuotrauka su kokteiliais. Tai – sena „Olialia“ projekto fotografija, kurioje pozuoja Skaistė Steikūnaitė, Oksana Pikul ir Marina Bui-Velečkienė.

DELFI susisiekus su prekinio ženklo „Olialia“ veidu O. Pikul, dainininkė patikino, kad ši nuotrauka buvo panaudota neteisėtai, o apie tokį vakarėlį ji nieko nežino.

„Tai juokinga! Kas čia per vakarėlis? Įdomu, kas čia jį organizuoja. Akivaizdu, kad kažkas panaudojo seną nuotrauką ir prašosi nemalonumų. Ši nuotrauka yra akivaizdžiai pavogta. Tai yra „Olialia“ projekto kadras. Žinoma, ir aš galėčiau kreiptis dėl šios nuotraukos panaudojimo, parašyti pareiškimą, tačiau tikiu, kad čia labiau sureaguoti turėtų „Respublikos“ leidinių grupė, kuriai ir priklauso šios fotografijos teisės. Jie turėtų atitinkamai sureaguoti ir kreiptis į teisininkus“, - teigė ji.

Anot Oksanos, tai nėra pirmas kartas, kuomet jos ar merginų grupės atvaizdas yra naudojimas neteisėtai komerciniais tikslais.

„Manęs net nestebina. Teko dar vieną kartą matyti, kaip mūsų trijų merginų nuotrauka buvo iškabinta Lenkijoje. Man atrodo, kad tai gali būti net ta pati nuotrauka. Tokiu būdu buvo reklamuojama alkoholinių prekių parduotuvė, dirbanti visą parą“, - teigė dainininkė.

Paklausta, ar tokia situacija jai kelia nemalonius jausmus, Oksana tvirtina, kad šiandien tokie nesusipratimai jai atrodo kaip menkniekis.

„Žinoma, į tai reikia reaguoti, nes tai yra vagystė. Tačiau šiuo metu, tai, kas vyksta mano gyvenime, manęs jau niekas nebestebina. Esu užsigrūdinusi. Ar man tai nemalonu? Man tai yra apgailėtina vagystė, kuri turės atitinkamas pasekmes tai padariusiems asmenims. Teks susimokėti už tos nuotraukų naudojimą“, - DELFI pareiškė O. Pikul.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)