Vis dėlto itin dramatiškais vaidmenimis teatre bei filmuose garsėjusi V. Mainelytė neslepia turėjusi kompleksų, kuriuos kadaise gydydavosi tėviškėje, Rokiškyje, namų verandoje savo pačios įkurtame teatre. Čia radusi galimybę atsiskleisti, skleidžiasi iki šiol. Iki šiol yra kviečiama rodyti savo talento.

Dar viena savybė, kuria visada išsiskirdavo V. Mainelytė – diplomatija. Jaunų aktorių vaidmenimis besižavinti moteris patikina, kad niekada nenešiojo kaukių ir kitų paslapčia nekeikdavo. Tačiau vieną žalingą įprotį turėjo – rūkė. Laimei, tokios žalos sveikatai jau ilgus metus nebedaro. Tačiau išvengti ligoninės palatos nepavyko. Aktorė prisipažįsta turinti sveikatos problemų, su kuriomis kovoja jau nuo 2008 metų.

„Užsidarydavau duris ir paprašydavau palaukti, kol išsilaižydavau žaizdas. Niekada nenorėdavau sulaukti užuojautos. Juk kiekvienas žmogus neša savo kuprą“, – sako pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją