Raimonda neslepia, kad jos ir Vimalio kelyje pasitaikė ne viena kliūtis. „Buvo tikrai daug visko. Daug kas gyvenime gali keistis, o pasaulis nestovi vietoje, kaip ir žmonės, bet jausmui žmogui gali keistis. Būtent šios minties vedini ir nusprendėme susituokti po ketverius metus trukusios draugystės. Mūsų vestuvių diena buvo labai vėjuota, o šventei padėjo ruoštis draugai ir šeima. Puikiai prisimenu tą dieną.

Santuoka yra sudėtingas muzikinis duetas. Taip į ją žvelgiu dabar. Turi išmokti pažaboti savo ego ir suprasti, kad kitas žmogus tau visiškai nepriklauso ir nieko neprivalo. Aš pati labiausiai vertinu tai, kad visada su savimi turiu geriausią draugą, o dviese, žinoma, lengviau. Santuoka yra sudėtingas muzikinis duetas“, – sakė ji.

Pasak žinomos moters, į jų santuoką daugelis žiūri kiek kreivai ir laiko juos keistais, mat pora laiką kartu leidžia ne savaitgaliais, dažnai keliauja atskirai, o Raimonda sako, jog nemažai laiko praleidžia su kitais vyrais kurdama muziką. Tačiau ji sako, jog viską atperka noras būti kartu bei palaikyti vienam kitą.

„Pavydo scenų mes nekeliame. Mes tarsi tokie keisti hipiai su verslo gyslele (juokiasi). Prieš keletą metų spaudoje buvo pasirodžiusios žinutės, kad skiriamės. Aš tuo metu kovojau su psichologiniu lūžiu. Buvau pervargusi ir nieko nebenorėjau. Tačiau net kai buvau absoliučiame dugne, jis manęs nepaliko, nors tam tikrai turėjo daug priežasčių. Jis tiesiogine to žodžio prasme išlaužė duris reikiamą akimirką ir laikė mane tol, kol išsiverkiau“.

Dabar pora svajoja apie atžalas ir juokauja, jog dirbti šiuo klausimu pradės jau šįvakar. Tiesa, šiuo metu nemažai laiko jie skiria ir darbams. Pasak R. Masiulytės, būtent darbai ir kūryba iki šiol priversdavo atidėlioti šeimos pagausėjimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)