Vasaris jiedviem ypatingas ir tuo, kad ir Ignas, ir Toma gimę paskutinio žiemos mėnesio pabaigoje. „Norėjome, kad būtų balta, šalta ir gražu, švietė saulė, aplink balta ir labai jauku buvo. Be to, data pasirinkta neatsitiktinai: šis mėnuo mums ypatingas ir tuo, kad abu esame gimę vasarį“, - pasakojo „Labo ryto“ vedėjas I. Krupavičius.

Pasiteiravus, ar gana greitai ir netikėtai įvykusios vestuvės nėra šeimos pagausėjimo priežastis, jaunasis nedaugžodžiavo ir asmeninio gyvenimo smulkmenomis dalintis nepanoro: „Žmonės bažnyčioje tam ir tuokiasi, kad galėtų suteikti naują gyvybę, juk tam ir kuriamos šeimos“.

Vilniaus bernardinų bažnyčioje žiedus sumainę jaunavedžiai sostinėje ilgai neužsibuvo. Po oficialios ceremonijos kartu su pusšimčiu svečių keliauti mėgstantys jaunieji patraukė geležinkelio stoties link, iš kurios traukiniu nuvyko į Kretingą, o vėliau autobusu pasiekė galutinę linksmybių vietą - Palangos svečių namus „Ramybė“. Vasarą retai į minėtą kurortą užsukantis Ignas prisipažino mielai Palangą aplankantis šaltuoju metų laiku: „žiemą čia viskas kitaip“.

Kartu su grupe „90's Live“ ir dainininku Jurgiu Brūzga savaitgalį atšokę vestuves, Ignas ir Toma Lietuvoje užsibūti neketina. Jau rytoj jiedu kelia sparnus į Panamą, kurioje medų kopinės visą mėnesį.

„Turime tik lėktuvo bilietus, jokio plano, net nežinome, kur nakvosime nusileidę Panamoje dešimtą valandą vakaro“, - apie avantiūrinę kelionę su šypsena užsiminė I. Krupavičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)