Delfi susisiekus su D. Virbilaite, moteris neslėpė, kad šią akimirką jai nepaprastai sunku. Apie žinią ji sužinojo trečiadienio vakarą.

„Šią minutę labai sunku kažką pasakyti, nes mes su juo šnekėjome šeštadienį. Tiksliau, nebespėjome pasikalbėti, nes jis man skambino, o aš tuo metu buvau koncerte. Aš jam neperskambinau“, – pasakojo moteris.

Tuo metu Rūlė dainininkei atsiuntė savo paskutinę dainą. Tikėjosi, kad ji ją išklausys.

„Jis klausė, ar tai bus hitas. Kažkaip taip viskas ir baigėsi“, – jautriai kalbėjo D. Virbilaitė.

Garsi moteris pasakojo, kad su R. Skripkaičiu nuolat palaikė ryšį – kalbėdavosi telefonu, bendraudavo.

„Ruošiuosi koncertui ir truputį reikia sugrįžti į žemę. Labai liūdna ir gaila. Jis buvo labai, labai jautrus ir gilus žmogus. Tokio jautrumo žmogaus nežinau, ar esu pažinosi“, – sakė ji.

D. Virbilaitė Delfi pasakojo, kad buvę „Kelias į žvaigždes“ dalyviai planavo padaryti 20-ies metų sukakties susitikimą.

„Iš tikrųjų norėjome kartu padaryti susitikimą ir vieno žmogaus jame nebebus. Nepadarėme 15 metų, tai galvojome bent 20-ies padarysime“, – kalbėjo moteris.

Žinoma dainininkė draugo atminimui ketina parašyti atvirą laišką. Kartu ji pasidalins jo nuotraukomis ir dainomis.

Delfi primena, kad ketvirtadienį LNK.lt pranešė, kad mirė realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs marijampolietis Rolandas Skripkaitis-Rūlė. Apie skaudžią netektį socialiniuose tinkluose prabilo ir atlikėjas Arvydas Martinėnas-Vudis.

„Gyvenome kartu. Kūrėme ir dainavome kartu. Juokiamės ir liūdėjome. Daug šiltų, gerų prisiminimų visada išliks atmintyje. Geros tau kelionės, Rolandai Skripkaiti-Rūle. Užuojauta šeimai ir visiems, kas pažinojote“, – socialiniuose tinkluose rašė atlikėjas.

R. Skripkaitis-Rūlė 2005 metais išgarsėjo projekte „Kelias į žvaigždes“. 2006 metais jis išleido savo debiutinį albumą „Au au au“, po to Rūlė ilgam laikui dingo iš akiračio.

Su drauge Dovile Timinskaite jis buvo susilaukęs pirmagimės Saulės, vėliau vėl grįžo prie muzikinės veiklos. Padedamas savo gero bičiulio Vudžio, jis įrašė gana dviprasmiškai pavadintą kūrinį „Šėtonui alaus!“.

Atlikėjas „L.T.“ anksčiau pasakojo, kad nebuvo pasiruošęs po realybės šou užplūdusiam populiarumui. Jis pradėjo smarkiai gerti, neaplenkė ir žvaigždžių liga – atrodė, kad pasaulis sukasi tik aplink jį.

„Atėjo laikas, kai man viskas pabodo. Nebegalėjau, o ir nenorėjau toliau taip gyventi... Su alkoholiu“, – „L.T.“ atviravo vaikinas.

Taigi teko kreiptis į gimtosios Marijampolės medikus, ten jis pripažino atradęs šviesesnį gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją