„Na, prisipažinkit, kas buvo akyliausieji mano instagrame ir jau daugiau nei mėnesį matė naują žiedą ant mano rankos?“, – tokį klausimą žinoma moteris uždavė savo sekėjams ir parodė gautą sužadėtuvių žiedą.

Po šiuo įrašu komentaruose pasipylė bičiulių bei gerbėjų sveikinimai. B. Tiškevič ir S. Baradinskas pora jau penkerius metus.

„Manau, kad mūsų su Beata nuostabus santykis yra tame, kad mūsų asmeninė sėkmė yra sveiko santykio pagrindas. Mes vienas kitą galime įkvėpti būdami bendrystėje ir mes vienas su kitu nekonkuruojame. Gražu, kad mes vienas kitą palaikome, o tai yra svarbiausias dalykas. Taip jau yra, kad Beata visas mano idėjas išgirsta pirma ir jas palaiko. Būdamas vienoje stovykloje sugalvojau „Sapiens music“ projektą ir apie tai papasakojau Beatai. Ji mane palaikė. Lygiai taip pat aš ją palaikiau visu laikotarpiu, kai ji kūrė „Nebegėda“. Aš tiesiog manau, kad bet kokiame santykyje jaučiuosi gerai net ir su kitais žmonėmis, jeigu jie tiesiog gali mane įkvėpti ir mes esame ne konkurencijoje. Man labai gražu, kad Beata mane palaiko ir aš ją palaikau. Tai tiesiog yra meilė“, – dar visai neseniai laidoje „Delfi premjera“ pasakojo S. Baradinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)