Keliais momentais iš vestuvių pora pasidalino ir socialiniuose tinkluose.

Pirmą kartą Mindaugas ir Milda kartu viešumoje pasirodė praėjusių metų rugsėjo 4-ąją, kai Vilniaus Kalnų parke vyko naujojo TV3 sezono „Skirtingai nuostabūs“ atidarymo šventė.

Čia tarp kviestinių svečių pasirodę įsimylėjėliai prieš fotografų blykstes stojo susikabinę. Įžengus į vakarėlio erdvę M. Stasiulis su viešnia netrukus leido suprasti, kad jie – daugiau nei draugai.

Pora prieš „Delfi“ fotoobjektyvą pademonstravo šiltus jausmus vienas kitam ir dovanojo romantiškus kadrus.

Kiek vėliau laidoje „Virtuvės istorijos“ dalyvavęs vyras, laidos vedėjai pasiteiravus apie santykius, kalbėjo kukliai ir asmeninių detalių neatskleidė, tačiau patikino, kad judviejų ryšis – be galo stiprus.

„Man tai taip yra įprasta, lyg kartu būtume dešimt metų, nors iš tikrųjų esame tik kelerius. Man tai – natūralus dalykas, todėl to nė nesureikšminu“, – atviravo M. Stasiulis.

Balandžio mėnesį įvyko poros sužadėtuvės. Būsimoji nuotaka šia naujiena pasidalino instagrame pažymėdama, jog sužadėtuvės įvyko Barselonoje.

Prie nuotraukos, kurioje žibėjo ir sužadėtuvių žiedas, moteris parašė: „Buvo labai gera, Barselona“.

Prie įrašo iškart pasipylė komentarai su sveikinimais, linkėjimais ir daugybe širdelių simbolių.

Tiesa, kiek vėliau paaiškėjo, kad paprastai žodžio kišenėje neieškantis televizijos laidų vedėjas besipiršdamas prarado kalbos dovaną.

„Milda stresinę situaciją išgyveno vyriškai. Sako, gerai gerai, duok tą žiedą, tipo, nesiparink, viskas yra gerai“, – juokėsi laidoje „Pasaulis pagal moteris“ ne itin sklandų pasipiršimo procesą prisiminęs Mindaugas.

Tačiau pati Milda neslėpė, kad tokio mylimojo žingsnio tąkart ji nesitikėjo. Žinoma, mergina ištarė „taip“ – juk abejonių dėl savo žmogaus ji neturėjo.

Tai, kad jiedu yra puiki komanda, pora suprato jau pirmojoje savo kelionėje į Balį. Veikdami kartu jiedu jau patyrė begalę nuostabių dalykų, o patys įdomiausi, žinoma, laukia ateityje.

„Mūsų komanda yra daugiau negu aš galėjau tikėtis“, – šypsojosi Milda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją