Poros meilės istorija prasidėjo darbinėje aplinkoje – naujienų portalo Delfi redakcijoje. Žurnalistė, kaip įprastai, dirbo kadre, nuolat filmavosi, vedė laidas, o šalia jos kartu darbavosi ir Arūnas – jis pasirodydavo už kadro.

„Esame puiki komanda, ne kartą jau išbandžiusi savo galimybes ne viename darbiniame iššūkyje“, – pasakojo K. Pocytė.

Iššūkiai per ketverius metus poros ne tik neaplenkė, bet ir sustiprino santykius. Pasirodo, nusprendus apsigyventi kartu, buvo paskelbtas pirmasis karantinas. Visgi tai porai nekėlė baimės, o atvirkščiai – jie jautėsi geriausiai.

„Todėl raginimas likti namuose buvo savotiškai malonus. Ir mums abiem buvimas namuose atnešė tikrai nemažai džiugių akimirkų. Viena jų – Kūčių stalo dviese ruošimas. Negalėjome nuvykti pas tėvus, todėl tėvų tradicijas sujungėme savo virtuvėje“, – prisiminimais dalijosi Delfi žurnalistė.

Kristina Pocytė ir Arūnas Jaloveckis

Bėgant metams ant K. Pocytės piršto atsirado ir sužadėtuvių žiedas, kurį Arūnas sumanė užmauti istoriniame Dubrovnike. Žurnalistė sakė nenutuokusi, kad būtent šios kelionės metu jis pasipirš.

„Vakarą leidome besigrožėdami nuostabia Dubrovniko panorama, kalbėjome apie santykius, ateitį. Ramiai besišnekučiuojant jis manęs paklausė: „Kur toliau?“ O aš pagalvojau, kad gal būtų smagu dar užsukti į kokį barą, nes tai buvo paskutinis išvykos vakaras, ir sakau: „Gal į tą barą?“

Ir tada pamačiau, kad kažkas sužibo jo rankoj! Visada įsivaizdavau, kad tą sužadėtuvių akimirką pulsiu džiaugtis ir šaukti iš laimės, tačiau iš jaudulio pradėjau drebėti ir tik ramiai ištariau užtikrintą „Taip“, – laimės persmelktą akimirką prisiminė moteris.

Galiausiai po metų sužadėtiniai nusprendė amžiną meilę prisiekti Žemaitijoje esančioje Nerimdaičių Šv. apaštalo Baltramiejaus bažnyčioje. Ši vieta porai ypatinga, mat būtent iš šių kraštų kilęs laidų vedėjos tėtis.

„Įprastai nuotakos sako, kad nuo vaikystės ar paauglystės svajoja apie suknelę, kurią dėvės vestuvių dieną, o aš svajojau kada nors ištekėti būtent šioje bažnyčioje. Mažytėje ir magiškai gražioje“, – sakė ji.

Arūnas Jaloveckis-Medutis ir Kristina Pocytė-Medutė

Į nedidelę, tačiau neįtikėtinai jaukią bažnyčią žurnalistė žengė su kuklia suknele, prie kurios rankas teko prikišti ir pačiai. O viskas dėl to, kad šiais metais baigė pirmąjį magistro studijų kursą, dėl kurio suknelės paieškos prasidėjo tik pasibaigus sesijai. Tiksliau – likus kelioms savaitėms iki vestuvių.

„Suknelė kukli, tačiau ne paprasta, nes ji šiek tiek skiriasi nuo tos, kurią įsigijau. Pati šiek tiek ją trumpinau, koregavau, kad būtų tokia, kokią įsivaizduoju. Todėl ji dar labiau brangi, nes pačios pataisyta. Ir kostiumą nebuvo sunku rasti, beje, kaip tiksliai jis atrodys, iki pat vestuvių ryto nežinojau“, – šypsodamasi sakė žurnalistė.

Svarbios reikšmės neprarado ne tik vestuvių vieta, bet ir vestuviniai žiedai. Juos kūrė žurnalistei artima draugė, juvelyrė Rūta Petronytė.

„Ji man yra sukūrusi ir nuostabų bei neįprastą sužadėtuvių žiedą. Ant žiedų išgraviruota ežero pakrantė, vieta, kurioje vienas kitą įsimylėjome“, – pasakojo K. Pocytė.

Arūnas Jaloveckis-Medutis ir Kristina Pocytė-Medutė

Netradiciniu pasirinkimu tapo ir vestuvinė puokštė. Pasirodo, ji pagaminta iš sukulentų taip, kad galėtų toliau augti.

„Abu mėgstame vazonines gėles, tad ilgai svarsčiau, kaip siekį ne skinti gėles, o jas auginti, perkelti į vestuvinę puokštę. Mano idėją puokštę sukurti taip, kad augalai joje toliau augtų, pildė mano brolis“, – apie netradicinį puokštės pasirinkimą pasakojo K. Pocytė.

Nors amžiną meilę vienas kitam prisiekė Žemaitijoje, Kristina ir Arūnas švęsti nusprendė Vilniuje – būtent čia jų lauks šeima, draugai ir kolegos.

„O tradicijų nebus – nemesiu puokštės, nebus ir keliaraiščio. Bet bus draugystės apyrankės – vestuvių dieną apsikeisime ne tik vestuviniais žiedais, bet ir amžinos draugystės apyrankėmis“, – atskleidė ji.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

Pasiteiravus, ar vestuvių organizavimas netapo santykių išbandymu, K. Pocytė sakė, kad tai kaip tik buvo smagi kelionė.

„Tai įrodymas, kad esame puiki komanda ir kartu galime daug. Ir draugų turime nuostabių, kurie padeda, tad tikrai nuoširdžiai dėkojame visiems draugams, kurie ir besiruošiant, ir vestuvių dieną mums padės ir visi kartu kursime meilės kupiną šventę“, – kalbėjo ji.

Iškart po šventės, sekmadienio rytą, šviežiai iškepti jaunavedžiai skubės į Vilniaus oro uostą, kuriame iškeliaus medaus kopinėti į povestuvinę kelionę.

„Pirmoji stotelė – Nica, tada – Maljorka, o toliau nebeplanuojame. Tad mūsų medaus mėnesio bilietas – į vieną pusę. Atostogaudami mėgstame spontaniškumą, todėl nusprendėme neriboti savęs ir šį kartą, tad pasuksime medaus mėnesio kryptį ten, kur tuo metu norės mūsų širdys“, – pasakojo Delfi žurnalistė, laidų vedėja K. Pocytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)