Akimirkomis iš bičiulių vestuvių ceremonijos socialiniuose tinkluose dalijosi Vaidotas Valiukevičius, grupės „The Roop“ narys.

Jis užsiminė, kad garsi pora į vestuves prašė ateiti apsirengus nenuobodžiai. Vaidotas paviešino kadrą, kuriame garsus vyras dėvi gėlėtus marškinius ir plačias kelnes.

„Laimingi, gražūs, jauni, perspektyvūs, mylintys – kartu per gyvenimą“, – pažymėjo V. Valiukevičius šalia trumpo vaizdo įrašo, kuriame matyti į ceremonijos vietą ateinantys jaunieji.

Apie tai, kad ketina šią vasarą susituokti, pora dar pavasarį pranešė laidoje „Labas Rytas, Lietuva“.

„Jau laikas, mes daugiau nei 6 metus kartu, man niekada vestuvės neatrodė toks prioritetinis klausimas“, – laidoje sakė B. Tiškevič ir pridūrė, kad tai greičiausiai įvyks prieš S. Baradinskui išvykstant į Holivudą.

Delfi primena, kad B. Tiškevič prieš dvejus metus instagrame paskelbė, kad jau daugiau nei mėnesį yra susižadėjusi su mylimuoju, režisieriumi Sauliumi Baradinsku.

„Na, prisipažinkit, kas buvo akyliausieji mano instagrame ir jau daugiau nei mėnesį matė naują žiedą ant mano rankos?“, – tokį klausimą žinoma moteris uždavė savo sekėjams ir parodė gautą sužadėtuvių žiedą.

Po šiuo įrašu komentaruose pasipylė bičiulių bei gerbėjų sveikinimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)