Triskart per savaitę su asmenine trenere sportuojanti žinoma moteris DELFI pasakojo, kad iki šuolio jautė baimę, o kitos konkurso dalyvės ne tik drebėjo, dvejojo, tačiau ir ne vieną ašarą nubraukė.

„Tačiau visi stebisi, kokia stipri mūsų grupė. Po „Last Woman Standing“ mums pakeitė keletą užduočių. Manė, kad išsilaikysime 2 valandas, bet ištvėrėme net 4,5 valandas.

Tiesą sakant, buvo labai labai baisu. Pirmą kartą šokau nuo uolos į vandenį, tačiau dabar lengviau. Pirma tokia patirtis ir sėkminga“, – įspūdžiais netrukus po išbandymo dalijosi Inga.
Pasiteiravus, ar jau aiškėja konkurso favoritės, ji išdavė, jog buvo pašalinta favorite laikyta Rusijos atstovė, todėl dabar konkurso baigtis lieka dar mažiau aiški.

„Kol kas viskas yra gerai. Džiaugiuosi, kad Lietuvoje treniravausi reguliariai, nes čia tikrai prireikia ištvermės. Būtent jai didelę dalį dėmesio ir skiriu treniruočių metu“, – pasakojo Lietuvos atstovė.

Labiausiai moterį džiugina palaikantys vyro Aivaro žodžiai. Jis žmoną skatina nepasiduoti ir toliau siekti titulo. Dažnai telefonu su šeima bendraujanti Inga sako, kad būtent toks palaikymas jai ir padeda toliau siekti savo tikslų.
Dalyvėms taip pat teko rasti pabėgimą iš „Escape“ kambario. Be viso to vyksta ir įprastos fotosesijos ar interviu. Na, o konkurso laimėtoja paaiškės jau lapkričio 9-ąją.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)