Šventės metu profesionalios dresūros mokyklos instruktorius Karolis Grigaliūnas šunų mylėtojams padėjo geriau suprasti savo augintinius ir su jais imti kalbėtis viena kalba.

Tokia šunų dresavimo šventė bus organizuojama kiekvieną birželio sekmadienį. Tokiu būdu projekto iniciatoriai siekia atkreipti šunų augintojų dėmesį į tai, kaip svarbu skirti dėmesio keturkojų auklėjimui.

DELFI primena, jog žaisminga ir nuolat uodegą vizginanti kalytė į V. Mainelytės namus atkeliavo tiesiai iš Vilniuje įsikūrusios gyvūnų prieglaudos „Gyvybės vagonėliai“. Kad šeimą papildys naujas narys, aktorė sužinojo netikėtai – esą anūkas Jokūbas vieną rytą pro duris įžengė ne vienas – kartu su keturkoje, prieglaudoje simboliškai praminta Kaštone.

„Išeini iš namų ir niekuomet nežinai, ką rasi. Tenka ją uždaryti koridoriuje ir virtuvėje. Štai, vakar bandė pro langą žiūrėti – tai visos mano gėlės aplamdytos. Bet kai myli gyvuliuką – ką gi darysi? Juk jis – kaip vaikas, kol užauga – reikia skirti daug dėmesio“, – anksčiau sakė aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)