Jo pasirinkta sporto šaka – gerokai nutolusi nuo jėgos sporto: dabar R. Vyšniauskas nutarė išmėginti savo jėgas krepšinyje, ir net paskelbė viešą atranką visiems, norintiems tapti jo komandos nariais.

Galutinis R. Vyšniausko tikslas – krepšinio „3 x 3” turnyras, kuris vyks paskutinį gegužės savaitgalį didžiausiame šalies sporto festivalyje „Sveika, Neringa“. Aktyvus Klaipėdos ir Lietuvos pajūrio ambasadorius treniruotis pradėjo jau dabar, ir nuotaikingame video anonse paskelbė visą informaciją apie komandos narių atranką, kuri šią savaitę prasidėjo socialiniame portale „Facebook“.

Nors vaizdo įraše R. Vyšniauskui treniruotis padėjo legendinis Lietuvos krepšininkas Eurelijus Žukauskas, pastarasis apie savo planus grįžti į aukštelę dar nesidalina. Be krepšinio, festivalyje „Sveika, Neringa“ širdžiai mielos veiklos ras ne vienas aktyvios gyvensenos entuziastas – bus rengiamos paplūdimio tinklinio, futbolo, teniso, orientacinės varžybos, 5 bei 10 kilometrų bėgimai ir triatlonas, daug kitų sporto rungčių. Vaikai galės dalyvauti specialiose jiems skirtose rungtyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)