Šį kartą moteris pasitrumpino plaukus ir nusikirpo kirpčiukus. Anot Viktorijos, tokie radikalūs pokyčiai moterims yra malonūs ir būtini. „Moterys visuomet nori keistis, o kai nėra galimybių kažką pakeisti radikaliai savo gyvenime, tuomet imi perstumdyti baldus arba apsikerpi. Tad tokį sprendimą priėmiau ir aš“, - kalbėjo V. Jakučinskaitė.

Pasak Viktorijos, šukuosenos pokyčiai jos gyvenime dar ne viskas. „Taip pat ketinu visiškai pakoreguoti ir savo garderobą bei aprangos stilių. Kai nebegali daugiau į save žiūrėti, nustoji savimi grožėtis, tuomet imiesi permainų. Be to, kai moteriai sukanka 30 metų, ji trokšta atrodyti jauniau. Šis kirpimas, mano manymu, mane atjaunino. Norėjosi savotiško išbaigtumo, todėl nusikirpau kirpčius. Šiuo gyvenimo etapu siekiu minimalizmo – mažiau detalių, aksesuarų, trumpesnių plaukų“, - dėstė dizainerė.

Pasiteiravus, ar dizainerė nesibaimina, jog bus sunku išlaikyti tokią šukuoseną, mat jos plaukai yra linkę garbanotis, ji teigė, kad jokiu būdu. „Anksčiau irgi su ištiesintais plaukais vaikščiodavau. Nors mano plaukai yra linkę garbanotis, tačiau norint turėti gražius garbanotis plaukus, juos taip pat ryte turi formuoti arba tiesinti. Tikrai nėra taip, kad atsikeli ryte su gražia šukuosena – tai mitas“, - teigė moteris.

Pasiteiravus Viktorijos, kuri plaukų spalva jai labiausiai prie širdies, kadangi DELFI yra užfiksavęs, jog V. Jakučinskaitei teko pabūti tiek blondine, tiek brunete, tiek ir turėti žavius kaštoninius plaukus, moteris buvo atvira.

„Labiausiai man prie širdies yra ne spalva, o pats pasikeitimas. Nuolatos keistis, stebinti ir matyti save visokiuose amplua yra tikras malonumas. Tiesiog mėgstu pokyčius daugelyje gyvenimo sričių, nes tai yra labai smagu. Negaliu ir nemėgstu užsibūti vienoje vietoje. Tai jau įgimtas bruožas. Kai nedarai jokių permainų – tampa neįdomu gyventi. Todėl kiekviena plaukų spalva, kurią turėjau, man buvo pati nuostabiausia“, - atviravo V. Jakučinskaitė.

Anot moters, jos vyras, pamatęs paskutinę jos šukuoseną, nepagailėjo komplimentų jos išvaizdos pasikeitimams. „Jis labai nustebo ir pasakė, kad dabar atrodau taip pat, kaip mes tik susipažinome, o tai buvo prieš 10 metų. Jis teigė, jog aš labai atjaunėjau ir už šį pasikeitimą netgi įteikė gėlių“, - džiaugėsi dizainerė.

Tiesa, dizainerė pažėrė ir kritikos žodžių moterims, kurios nesistengia atsinaujinti ir pasigražinti. „Yra tokių moterų, kurios atrodo kaip užkonservuotos. 30 metų vaikščioja su ta pačia šukuosena ir tokiu pat makiažu. Jos atrodo kaip mumijos. Nekeisdamos išvaizdos, jos galvoja, kad visą laiką atrodo taip pat jaunai ir žaviai, tačiau taip nėra. Šiuolaikiniam žmogui reikia reaguoti į pokyčius, o mada yra savotiškas žaidimas, kurį smagu žaisti. Tu gali kiekvieną kartą susikurti skirtingus įvaizdžius ir taip tavyje gali atsiskleisti ne vienas, o dešimt tavo pusių“, - pasakojo dizainerė V. Jakučinskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją