DELFI susisiekus su "Pinup Girls" prodiusere Neringa Zeleniūte pasakojo, kad šį suknelių modelį sugalvojo kartu su grupės merginomis, o sumanymą įgyvendino viena Kauno siuvėjų.

"Modelio ieškojome pačios, iš kelių variantų sujungėme į vieną. "4 Roses" suknelės visos juodos, o mūsų sidabrinės. Mintis yra identiška, niekuo nesiskiria. Smagu, kad mes buvome pirmos, kopijuoja nuo mūsų, o ne mes kopijuojame. Siūlau kitą kartą geriau kopijuoti pasaulinio lygio žvaigždes, o ne Lietuvos. Tada bus smagiau žiūrėti, nesikartos tie patys vaizdai", - DELFI situaciją komentavo žinoma prodiuserė.

Viena iš grupės "4 Roses" narių Akvilė Matukaitė tvirtino, kad kostiumus sugalvojo pačios, o jų sumanymą įgyvendino stilistė Agnė Gabševičiūtė. 

"Suknelės buvo pasiūtos labai greitai. Niekur tokių nebuvome mačiusios. Norėjome, kad suknios būtų sceniškos, tad tam tiko blizgi medžiaga. Tačiau nenorėjome labai apnuoginti kūno. Norėjome, kad suknios transformuotųsi iš ilgų į trumpas. "Pinup Girls" suknelių neteko matyti. Tikrai nekopijavome, neturėjome tokios minties. Nieko blogo neketinome daryti. Atsiprašome, jei taip pasirodė, visiems pasitaiko. Mūsų suknelių variantai dar nėra galutinai baigti, rankovės ir apačia bus pagyvinta blizgia medžiaga", - kalbėjo dainininkė.


"Pinup Girls" sceninė apranga:

"4 Roses" sceninė apranga:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)