Vilniaus miesto apylinkės teismas Daivos ir Petro Kasiulaičių pareiškimą dėl santuokos nutraukimo nagrinėjo rašytinio proceso tvarka – į posėdį teisėja Audronė Bugelevičienė nekvietė nei skirtis nusprendusios poros, nei jiems atstovaujančio advokato.

DELFI žiniomis, byloje dėl skyrybų sutuoktiniai sutarė, su kuo augs jų vaikai – pas motiną. Jų tėvas įsipareigojo savo atžaloms skirti išlaikymą.

Kadangi teisėjai nekilo jokių klausimų, santuoka buvo iš karto nutraukta. Tiesa, sprendimas įsiteisės tik po 30 dienų – nuo tada Kasiulaičiai bus oficialiai išsiskyrę.

P. Kasiulis buvo antrasis D. Kasiulaitienės vyras.

D. Kasiulaitienės pavardė neseniai buvo minima ir dainininko Mundžio skyrybų byloje – vyro sutuoktinė Violeta Štenger teismui yra pateikusi kol kas dar oficialaus sutuoktinio susirašinėjimus su D. Kasiulaitiene.

Žiniasklaida yra skelbusi, kad grožio konkursų nugalėtoja skirtis nusprendė dar 2011-aisiais, po 8 m. trukusios santuokos.

„Jeigu man tėvai vaikystėje būtų pasakę, kad skiriasi, būčiau išgyvenęs didelį siaubą. Dabar nuo tokio siaubo ir nerimo norėčiau apsaugoti savo dvi mažas dukteris”, – tada kalbėjo P. Kasiulaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (201)