Ne paslaptis, kad prestižinės žirgų lenktynės pritraukia ne tik sporto entuziastus, bet ir pasipuošti mėgstančius svečius. Tarp jų buvusi A. Valentaitė jau pirmąją festivalio dieną demonstravo išpuoselėtą stilių.

Šiuo įvaizdžiu ji pasidalijo asmeninėje instagramo paskyroje.

„Į tikrai šlovingas tris dienas, praleistas festivalyje „Glorious Goodwood 2023“. Gudvudas su visais savo potyriais yra viena mėgstamiausių mūsų vietų. Ji labai ypatinga“, – prie pirmojo įvaizdžio rašė A. Valentaitė.


Netrukus pasirodė ir dar vienas garsios moters įvaizdžio įrašas. Šįkart ji nusprendė pasirinkti kiek tamsesnius atspalvius, tad į renginį atvyko užsidėjusi mėlyną skrybėlę, tos pačios spalvos palaidinukę su rankovėmis ir baltą sijoną.


Trečiajam įvaizdžiui A. Valentaitė pasirinko pastelines spalvas – šviesiai žalios spalvos dryžuotus marškinius, baltą skrybėlę ir žalią sijoną.


Delfi primena, kad „Glorious Goodwood“ yra vienas labiausiai gerbiamų žirgų lenktynių renginių Jungtinėje Karalystėje.

„Goodwood“ hipodrome lenktynės vyksta dar nuo 1802-ųjų. Dabar šioje vietoje rengiama 19 unikalių lenktynių renginių, įskaitant garsųjį „Qatar Goodwood Festival“, dar vadinamą „Glorious Goodwood“.

Tiek vyrai, tiek moterys raginami apsirengti nekasdieniškai. Vilkėti marškinėlius, berankovius marškinėlius (vyriškus), sportinę aprangą, šortus, plėšytus džinsus ir prašmatnias sukneles bei avėti sportbačius draudžiama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)