Žinoma moteris persidažė plaukus ir pasidalijo žavia asmenuke savo feisbuko paskyroje. „Nedideli pokyčiai“, – po nuotrauka rašė R. Masiulytė.

DELFI primena, jog Raimondos Masiulytės ir iš Mauricijaus kilusio Vimalio Ramchurno santuoka ėmė klibėti po dvejų metų, jau praėjusių žiemos švenčių metu, kuomet pora pateikė pareiškimus skirtis.

Tiesa, greitai pareiškimus sutuoktiniai atsiėmė ir tąkart DELFI sakė, jog nusprendė ieškoti kompromisų ir galvoja apie šeimos pagausėjimą.

„Suprantat, viskas yra labai paprasta: žmonės nesiskiria dėl to, kad vienas kito nemyli. Dažnai jie skiriasi dėl to, kad yra nepakankamai draugystės ar supratimo šeimoje. Galbūt yra sudėtingi charakteriai, bet tai nėra priežastis skirtis ir draskyti bei plėšyti viską. Ypatingai kai sunku vienam be kito gyventi, nes žmonės myli vienas kitą ir turi ieškoti kompromisų. Tad mes nusprendėme jų ieškoti. Ir tai yra vienintelis žmogus su kuriuo aš įsivaizduoju savo ateitį. Todėl ir nusprendėm atsiimti dokumentus“, – tąkart komentavo R. Masiulytė.

Deja, santykių porai galiausiai nepavyko išlaikyti ir po kelių mėnesių pora galutinai išsiskyrė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)