„Visas gruodžio mėnuo bus labai užimtas dėl šio ir kitų projektų, bet iš tiesų viskas dažniausiai turi pradžią ir pabaigą. Šventinis laikotarpis kiekvienais metais man būna labai įtemptas. Šis, kaip ir visi ankstesnieji, lygiai toks pat“, - prieš koncertą neslėpdama jaudulio naujienų portalui DELFI kalbėjo A. Pilvelytė.

Klausiama, kodėl pasirinko įkūnyti būtent Cher, atlikėja neslėpė besigėrinti pasaulinės garsenybės muzika ir jos temperamentu bei neribotomis galimybėmis.

„Cher energija yra labai užkrečiamas dalykas. Tai įkvepia. Ji man labai patinka ir kaip atlikėja, ir kaip asmenybė“, - DELFI sakė ji ir pridūrė norėjusi sukurti programą, kuri šventiniu laikotarpiu išsiskirtų iš daugybės įvairių kitų koncertų.

A. Pilvelytė ypatingąjį koncertą pradėjo vienu garsiausių Cher hitu "If i could turn back time", vėliau scenoje ji atliko ir "Walking in Memphis", "I found someone", "The music's no good without you", "Love can build a brigde" ir kitus pasaulyje gerai žinomus hitus.

Prieš koncertą A. Pilvelytė jaudinosi dėl būsimo pasirodymo, tačiau vos užlipusi į sceną jau po pirmojo kūrinio su publika bendravo betarpiškai, pasiūliusi nutiesti meilės tiltą tarp jos ir gerbėjų. Nors atlikėjos gerbėjų būrys šįkart nebuvo milžiniškas, tačiau tie, kurie penktadienio vakarą nusprendė praleisti „Tribute to Cher“, nesigailėjo ir leido sau atsipalaiduoti. Kiekviena Aistės atlikta daina buvo palydima plojimais ir šypsenomis.

Auksinio balso savininkė neslėpė seniai svajojusi apie išskirtinę programą, parengtą pagal vienos garsiausių balso ir aktorystės meno virtuozės Cher kūrybą, tačiau idėją įgyvendinti pavyko tik dabar.

Akivaizdu, jog renginio organizatoriai daug dėmesio skyrė ne tik pačios A. Pilvelytės įvaizdžiui, bet ir pritariančiųjų vokalisčių bei muzikantų drabužių ansambliams. Tą liudija kruopščiai suderintos detalės. A. Pilvelytė pasirodymui pasirinko tviskančius aukštakulnius, seksualų tamsų aptemptą kostiumą be rankovių, kurį perjuosė originaliu plačiu violetiniu diržu. Jo spalva derėjo prie pritariančiųjų vokalisčių violetinių trumpų suknelių. Muzikantų grupė išskirtiniam vakarui pasipuošė tamsiais kostiumais, baltais marškiniais ir violetinėmis varlytėmis.

Projekto premjeros įvertinti atvyko ne tik Cher muzikos gerbėjai, bet ir geri Aistės bičiuliai. Tarp jų buvo ir atlikėjų vadybininkė, vestuvių ir renginių organizatorė Kristina Kaikarienė su vyru, plastikos chirurgu Vygintu Kaikariu, primarijus Nerijus Juška, virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, vestuvių planuotoja Viktorija Prokofjeva, dainininkas Dovydas Zavada, TV projektų prodiuserė Edita Katauskienė ir kiti.

Prie renginio vedėjų vairo šįsyk stojo radijo laidų ir renginių vedėjas Rolandas Mackevičius, prieš kiekvieną dainą publikai išsamiai pristatęs Cher biografijos ir diskografijos faktus.

„Jei bandyčiau išvardinti visus Cher pasiekimus, mums neužtektų nei lapo, nei dviejų, nei visos kavos pertraukėlės. Ši moteris gali pasigirti trimis Auksiniais gaubliais, Oskaru, Grammy, Emmy apdovanojimais. Ji ne kartą buvo tituluota metų moterimi, po legendinio atsisveikinimo turo „Living Proof: The Farewell Tour“ Cher nesugebėjo atsisveikinti su scena, ji surengė 200 pasirodymų Las Vegase, na o dabar įrašinėja dainas su Lady Gaga. Tai laikui atspari, neįtikėtiną užtaisą savyje nešiojanti moteris. Man bus didžiulė garbė atlikti jos kūrinius“, - dar prieš savaitę pasakojo Aistė.

Žiniasklaidai išplatintame pranešime buvo skelbta, jog atlikėjos atsidavimas šeimai bei vos dviejų metų dukrelei Ugnei neužgožė scenos ilgesio ir poreikio dainuoti. Esą šįkart A. Pilvelytė kartelę sau iškėlė labai aukštai. Tokiais teiginiais greičiausiai neabejoja penktadienį „New York“ naktiniame klube susirinkę dainininkės gerbėjai, koncerto metu turėję puikią progą dar sykį įvertinti auksinio balso savininkės galimybes.

A. Pilvelytės, lietuviškame pramogų pasaulyje vertinamos už sodrų balsą bei vokalinę techniką, gerbėjai „Tribute to Cher“ turės puikią progą įvertinti ir gruodžio 2-osios vakarą Kaune, naktiniame klube „Combo“.

„Tribute to Cher“ akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)