Prieš porą mėnesių žiniasklaidoje nuvilnijusi informacija apie besiskleidžiančius jausmus ir gražią draugystę pačios Redos nebuvo patvirtinta. Moteris, spaudžiama į kampą, atsilaikė ir nuo klausimų apie svarbius asmeninius dalykus išsisuko.

Kalbėdama su naujienų portalu DELFI, R. Kandelienė buvo gerokai atviresnė. Nuo šiol jos ir prodiuserio draugystė – jokia paslaptis. Be to, Reda prisipažįsta ir šv. Velykas šventusi drauge su Egmontu Kaune. „Mes nesislepiame, bet ir nesiviešiname“, – sakė ji.

Pasiteiravus, kodėl iki šiol apie santykius su prodiuseriu, apie kuriuos žinojo tik poros bičiuliai, neatviravo, moteris tikino, jog apie asmeniškumus nėra linkusi daug kalbėti, nes turi karčios patirties.

„Nelaikau savęs superžvaigžde, kad nuo žurnalistų slėpčiausi po skėčiais, tačiau tuo pat metu nesu linkusi ir daug pasakoti“, – pabrėžė ji.

Moteris taip pat neslėpė apsidžiaugusi E. Bžesko sugrįžimu, tačiau patikino, jog draugas Lietuvoje ilgai neviešės.

Klausiama, ar drauge su mylimuoju nesiryš išvykti į Azerbaidžaną, Reda sakė negalinti sau leisti kaskart vykti į Baku dėl savo darbo, tačiau galimybės tą padaryti ateityje neatmetė. „Sakot, reikia draugą saugoti?, – juokavo ji.

„Iš tiesų nelabai noriu džiaugtis naujais jausmais ir naujai gimusia meile, nes turiu karčios patirties. Duok Dieve, kad viskas mums sektųsi, bet žinot, gyvenime būna visko. Tikiuosi, viskas bus gerai, o kol kas viskas tikrai gerai, reikia džiaugtis, kad taip..., – nuotaikingai kalbėjo R. Kandelienė.

Moteris džiaugėsi savo branda ir tvirtino išmokusi atsirinkti, kas jai tinka, o kas – ne. „Iš klaidų mokomės“, – sakė pašnekovė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją