Daugiau nei prieš mėnesį išaiškėjo, jog beveik penkerius metus trukusi Liesių santuoka byra į šipulius. Eglė iš pradžių žurnalistams apie asmeninio gyvenimo permainas nebuvo linkusi pasakoti, tačiau neilgai trukus atsivėrė. Atvirai papasakojusi apie savo išgyvenimus moteris netryško džiaugsmu, tačiau pastaruoju metu jos veidą vis dažniau puošia šypsena.

Trečiadienio vakarą scenoje pristatydama atlikėjus, supažindindama į renginį atvykusius tėvus su koncerto programa, Eglė tiesiog švytėjo laime.

Į renginį viename sostinės prekybos centre užsuko ir žurnalų puslapiuose bei gyvenimo būdo laidose pastaruoju metu retai pasirodančios TV žurnalistė, istorinių ir dokumentinių filmų kūrėja Gražina Sviderskytė, buvusi žinių vedėjo Mariaus Veselio žmona Kristina Pikūnė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją