– Ką ketinate veikti per šias Kalėdas?

– Šiais metais šventės yra ypač darbingos. Kūčios yra paskutinė diena mano eurovizinės dainos „Never Felt Like This Before“ vaizdo klipo filmavimui. Tačiau vakarą praleisiu su savo šeima, mama ir broliu. Laikas kartu su artimaisiais man yra labai brangus.

– Papasakokite plačiau, kodėl verta atvykti i Jūsų koncertą?

– Koncertas bus ypatingas tuo, jog jis vyks antrą Kaledų dieną. Aš atliksiu savo žinomiausias dainas kartu su pianistu Matu Ligeika ir pritariamosiomis vokalistėmis, pussesere Lina Žilinskaite ir Egle Lukoševičiūte. Mes taip pat atliksime daug Kalėdinių dainų. Galiu pažadeti, kad teks daug šokti ir dainuoti kartu. Visgi, tai yra šventinis laikotarpis (šypsosi).

– Kokių staigmenų, o gal ir dovanų, bus koncerto metu?

– Kaledų proga aš padovanosiu keletai žmonių savo pirmaji albumą „Svajonių Laivas“ kurio jau seniai nebėra prekyboje ir kurą aš įrašiau būdamas dar 12 metų kai atlikau dabar jau labai gerai visiems žinomą dainą „Mamai“. Taip pat aš atliksiu naują Eurovizinę dainą, kurią kol kas girdejo labai nedaug žmoniu.

– Kaip manote, kodėl Kalėdos yra svarbi šventė?

– Tai yra laikas, kurį mes privalome skirti šeimai ir Dievui. Žmonės dažnai neturi laiko net savo artimiesiems, paskendę darbuose ir asmeninėse problemose. Tai yra laikotarpis, kada tu pamiršti visas blogas mintis. Man asmeniškai, Kalėdos padeda atsipalaiduoti ir, aišku, aš mėgstu skaniai pavalgyti (sypsosi).

– Kokią keisčiausią Kaledų dovaną esate gavęs?

– Keisčiausios nepamenu, bet geriausia tai yra kelionė į Izraelį. Daug kas nežino, kad esu pusiau žydas ir mano svajonė visada buvo aplankyti šventąją žemę. Po Naujųjų metų būtinai aplankysiu Jeruzalę ir Negyvą jūrą. Mane visada žavėjo Izraelis savo ypatinga energetika. Mano mama neseniai grįžo iš ten ir buvo priblokšta jų kultūra ir šalies grožiu.

– Kokias prisimenate Kalėdas vaikystėje? Kuo jos skiriasi nuo dabartinių?

– Vaikystėje Kalėdos man visada asocijavosi su Kaledų seneliu ir dovanomis. Bet aš pakankamai anksti sužinojau paslaptį apie jo egzistavimą, nes vieną kartą mano tėvas atėjo apsirengęs Kalėdų seneliu ir aš atpažinau jo balsą. Tą kartą nieko nepasakiau, matyt dovanų laukiau labiau (juokiasi). Na, o dabar Kalėdos man labiau asocijuojasi su mano tikejimu ir šeimos šiluma.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)