Mėgaudamasi prabangaus Karibų salų kurorto karščiu Asta fotografei Monikai Szewczyk pozavo vilkėdama įdegį pabrėžiantį baltą bikinį, vientisą maudymosi kostiumėlį o paskui – vėjyje plazdančią tokios pačios spalvos vasarinę suknelę.

Dalindamasi nuotraukomis instagrame A. Valentaitė paminėjo, kad ši fotosesija – spontaniška. Vis dėlto rezultatas atima žadą.


Apie sužadėtuves su garsių britų verslininku Asta paskelbė birželio pabaigoje. Instagramo paskyroje ji parodė ir įstabaus grožio žiedą.

Lemtingą klausimą Glenas Astai uždavė šiems viešint Malijorkoje, nedideliame pakrantės kaime, Deià.

„Mes esame be galo laimingi ir nekantraujame pasidalinti žinia, jog susižadėjome. Deià – svajonių vieta, kur išsipildė mūsų abiejų svajonė“, – rašė Asta.

A. Valentaitės ir G.Manchesterio romantiški santykiai viešumoje aptarinėjami nuo 2018-ųjų pavasario.

„Niekada nežinai, kas tavęs laukia, bet dabar tikrai džiaugiuosi ir mėgaujuosi gyvenimu. Manau, tai – vienas geriausių mano etapų“, – anksčiau yra sakiusi stilistė, kuri dabar didžiąją dalį laiko praleidžia Londone.

Užsienio žiniasklaidoje Glenas vadinamas technologijų inovatoriumi. Didžiojoje Britanijoje jis labiausiai žinomas kaip milijonierius, įmonės „Thunderhead“ įkūrėjas bei vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)