„Atsirinkus dvi nares į grupę pamaniau - reikėtų dar vienos. DELFI portale paskelbiau, kad ieškau ne tik puikiai dainuojančios merginos, bet ir giminingos sielos. Išgirdusi, kaip Laura dainuoja, supratau, kad ši mergina privalo būti su manimi scenoje. Taip „Magnit“ atsirado Laura. Dabar kiekviename koncerte girdžiu klausimą, ar mes nesame seserys. Kalbėjome, kad reikės ieškoti giminystės ryšių“, - juokėsi K. Ivanova.

Su L. Navikaite Kristina susitinka ne tik scenoje. Mergina darbuojasi K. Ivanovos grožio studijoje administratore: „Tikiu, kad žmonės susitinka ne veltui. Kaip paaiškėjo, Laura prieš šešerius metus jau yra dainavusi su manimi scenoje. Tiesa, tuo metu koncertavau su grupe „Yva“. Laura dažnai apsilankydavo mūsų koncertuose. Atrodo, kad gyvenimas norėjo mus suvesti jau anksčiau.“


K. Ivanova ir L. Navikaitė - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)