„Jausmas keistokas. Mūsų muzikos stilius – savotiškas. Esame pripažinti žmonių, koncertų darome daug, bet kad būsime pripažinti šiame renginyje, džiugu ir keista, bet labai malonu“, – kalbėjo grupės nariai.

„Kas keisčiausia, kad mus netgi pakvietė padainuoti šioje scenoje“, – pridūrė kitas grupės narys.

Pasiteiravus, kaip tokius savo vyrų pasiekimus vertina jų žmonos, kurios šįvakar kartu pozavo ir ant raudonojo kilimo, moterys šypsojosi.

„Labai džiaugiamės, labai esame nustebusios, ką čia bepridurti“, – kalbėjo „Žemaitukų“ mylimosios.

Tiesa, grupės nariai Žalgirio areną ir M.A.M.A. apdovanojimus jau pažįsta iš arti – ant raudonojo kilimo jiems teko pozuoti prieš, berods, 9-erius metus.

„Pirmas kartas ant raudonojo M.A.M.A. kilimo buvo labai seniai, tai dabar vėl žengti tą žingsnį labai smagu“, – tikino atlikėjai.

Paklausus, kas juos šiandien rengė, grupės nariai prisipažino, kad patys.

„Abu „Žemaitukai“ su šliubiniais kostiumais – po savo vestuvių. Taip yra, čia teisybė. Vieną kartą apsiženyjom su jais, dabar antra proga juos panaudoti. Kostiumą po vestuvių tereikėjo nunešti į valyklą ir viskas, pasiruošę“, – sakė grupės nariai.

Pasiteiravus, ar jau pasiruošė kalbą, kurią sakys, jei laimės apdovanojimą, vyrai nusijuokė ir atsakė neigiamai.

„Netikiu, kad laimėsim nominaciją, labai stiprūs konkurentai, – šypsojosi „Žemaitukai“. – Jau būti čia yra laimėjimas.“

Ant raudono kilimo šiemet galima išvysti ne tik atlikėjus, kurie muzikos apdovanojimuose surengs savo pasirodymus, bet ir kitus kviestinius svečius.

Kaip ir kiekvienais metais, čia apstu šypsenų, akį traukiančių drabužių derinių, puikios nuotraukos ir tik teigiamų emocijų.

RAUDONOJO KILIMO NUOTRAUKŲ GALERIJA

Sausio 26 dieną įvyksiančios „M.A.M.A.“ apdovanojimų ceremonijos vairas patikėtas netikėtam duetui – vedėjais tapo viena ryškiausių šalies dainininkių Monika Liu ir vienas geriausių šalies humoristų ir televizijos laidų vedėjų – Justinas Jankevičius.

Jau anksčiau organizatoriai buvo atskleidę ir dalį ceremonijoje pasirodysiančių atlikėjų, tarp kurių - legendinės grupės „Hiperbolė“ nariai, Vaidas Baumila, Rokas Yan, Evgenya Redko, Inga Jankauskaitė. Įspūdingus pasirodymus „M.A.M.A.“ scenoje surengs viena garsiausių šalies indie pop muzikos grupių „Sisters On Wire“, garsiausias šalies DJ‘s – Jovani, scenoje savo hitus pristatys atlikėjai Remis Retro bei Jurijus. Ugningą šou pirmą kartą didžiojoje scenoje surengs roko grupė „Mėlyna“, reperis Proflame. Taip pat scenoje žiūrovai išvys išskirtinį alternatyvios muzikos kūrėjos Rūtos MUR pasirodymą, grupę „Žemaitukai“ bei kitus.

Organizatoriai intriguoja, kad šių metų „M.A.M.A.“ apdovanojimų scenoje žiūrovai išvys ir netikėtą sugrįžimą, kuris bus atskleistas tik ceremonijos metu.

„Muzikos apdovanojimų ceremonija – tai dinamiškas, kupinas netikėtumų ir nesuvaidintų emocijų vakaras. Kiekvienais metais žiūrovus stengiama pradžiuginti įspūdingais pasirodymais ar net netikėtais sugrįžimais. Šie metai nėra išimtis. Jau kuris laikas didžiulė profesionalų komanda rengia įsimintiną reginį, kurį išvysime jau kitą penktadienį Kaune“, – dar iki renginio intrigavo organizatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją