Čia paaiškėjus, kad COVID-19 testas – teigiamas, jam buvo atlikti dar keli svarbūs tyrimai, o artimiesiems perduota visa reikalinga informacija dėl vyro sveikatos priežiūros.

Erica „Delfi“ pasakojo, kad jai pačiai maždaug prieš tris savaites atlikus antikūnų testą paaiškėjo, kad moteris jau persirgo koronavirusu, nors nejuto jokių simptomų.

„Galbūt mano imunitetas tuomet buvo stiprus, kiekvienas žmogus šia liga perserga savaip. Dabar apie keturis mėnesius būsiu atspari koronavirusui“, – kalbėjo E. Jennings.

Moteris džiaugiasi, kad paaiškėjus, jog turi imunitetą, ji galėjo šiuo sudėtingu metu būti šalia tėčio.

„Ligoninėje jam atliko dar keletą testų – tokiu būdu buvo išsiaiškinta, kaip reikia tinkamai prižiūrėti jo organizmą. Tos pačios dienos naktį jis buvo paleistas gydytis namuose. Dabar tėtis jaučiasi gerai, tačiau nuo pirmadienio vis dar laikosi aukšta temperatūra ir kosulys. Kaip sakė medikai, tokio amžiaus žmogų būtina atidžiai prižiūrėti. Norint, kad būklė nepablogėtų, reikia stebėti kraujo ir deguonies rodmenis", - pasakojo Erica.

Dainininkės tėtis šiuo metu izoliuojasi savo namuose su jos mama. Anot Ericos, mama nejaučia jokių ligos simptomų, tad ir koronaviruso tyrimas jai nebuvo atliktas.

„Kadangi bet kokiu atveju, ji dviem savaitėms privalo izoliuotis, testą atlikti jai reikės tik tuo atveju, jeigu pajus simptomus“, – sakė pašnekovė.

Garsi moteris jaučia didžiulį dėkingumą jos šeima pasirūpinusiems medikams.

„Jie viską labai puikiai išaiškino, džiaugiuosi jų profesionalumu. Vedant tėtį į greitosios pagalbos automobilį buvo šiek tiek neramu, tačiau nurimome vos mus ten pasitiko tokia be galo miela moteriškė. Visi ten dirbantys žmonės yra nuostabūs ir man labai gaila, kad jie dabar turi dirbti tokį sunkų darbą. Ačiū Dievui, kad jie yra“, – „Delfi“ sakė E. Jennings.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)