Jo vietą užima Ieva Šilinskaitė, prieš tai ėjusi „KG Group“ įmonių grupės organizacijos vystymo tarnybos vadovės pareigas.

Įmonių grupė „63 Group“, valdanti įmones nekilnojamojo turto, IT paslaugų, finansų ir apskaitos, pardavimų ir marketingo bei ES projektų konsultavimo srityse, įkurta 2013 metais kartu su Norvegijos ir Jungtinių Arabų Emyratų investuotojais.

„Šis pasikeitimas yra labai reikšmingas visos „63 Group“ įmonių grupės plėtrai ir stabiliam grupės, kaip aktyvaus holdingo, įsitvirtinimui Lietuvos bei užsienio rinkose. Per 2016 metus pastebėjau, kad vis daugiau įmonių vadovų skatindami savo verslo plėtrą bei eksportą, nori kokybiškų ir greitų rezultatų, todėl kreipiasi į išorinius, didžiulę patirtį turinčius verslo vystymo konsultantus. Dėl to nusprendžiau visą savo laiką skirti verslo konsultacijų paslaugų teikimui. Susidaręs nemažas mano verslo klientų portfelis užima visą mano laiką ir dėl to kenčia visų „63 Group“ įmonių veikla“, – sako R.Mačiulis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)