Spektaklyje „Man gal magnio trūksta?“ šiuo metu kartu dirbantys teatro ir kino aktoriai aplinkinių dėmesį patraukė jau prieš kurį laiką, kai kartu buvo pastebėti mieste. Tačiau tuomet M. Stonkus apie santykius nebuvo linkęs kalbėti, kaip ir dabar.

Neseniai redakciją pasiekė kadras iš socialinio tinklo „Instagram“, kuriame matyti ranka G. Glemžaitę apkabinęs M. Stonkus. Tiesa, nuotraukoje matyti ir grupės „Flying Saucer Gang“ nariai Remigijus ir Germanas Daškevičiai.

Gelminė Glemžaitė

Tuomet susisiekus su M. Stonkumi, vyras dėl šio klausimo nenustebo.

„Mes kartu vaidiname spektaklyje ir daug važinėjame po Lietuvą. Aš apie romantiškus santykius su nieko neatvirausiu, bet mes būname dažnai kartu... ne tik su Gelmine, o ir su Tomu, Ieva ir kitais. Tai su visais kolegomis turiu romantiškus santykius (juokiasi)“, – Delfi sakė jis.

Pasiteiravus, ar tiesa, kad kartu jie sutiko ir didžiąsias metų šventes, M. Stonkus nenorėjo atsakyti.

„Gal tada jūs ir pakalbinkite tuos, kurie kalba. Gal jie geriau žino, o aš nieko neatvirausiu apie asmeninį gyvenimą. Galiu tik pasakyti, kad esu patenkintas ir laimingas“, – pasakojo aktorius.

Nepaisant to, kalbas apie galimus romantiškus Manto ir Gelminės santykius pakurstė tai, kad jiedu, kaip spėjama, kartu išvyko atostogauti. Apie tai byloja jų nuotraukos socialiniuose tinkluose.

Aktorius savo paskyroje dalijasi nuotraukomis iš egzotiškos šalies, besimėgaudamas nuostabiu vaizdu iš balkono.

Panašias nuotraukas viešina ir aktorė G. Glemžaitė, todėl po jų fotografijomis pasipylė sekėjų komentarai.

Mantas Stonkus

„Graži jūs pora su Mantu“, – brūkštelėjo vienas internautas.

„Perduok Stonkui linkėjimus“, – rašė kitas.

Galiausiai Mantas savo „Instagram“ paviešino trumpą vaizdo įrašą, kuriame teigė: „Šiek tiek informacijos. Aš atostogauju ne vienas. Obvious (liet. akivaizdu)”.

32-ejų aktorius dar praėjusių metų birželį patvirtino, kad skiriasi su dabar jau buvusia žmona Indre Stonkuviene.

G. Glemžaitė daugeliui žiūrovų gali būti atpažįstama iš populiarių lietuviškų serialų bei praėjusiais metais didžiuosiuose ekranuose pasirodžiusiame debiutiniame Marijos Kavtaradzės filme „Išgyventi vasarą“ atliko vieną pagrindinių vaidmenų.

Dar prieš atostogas Delfi su aktore bendravo dėl galimų jos santykių su Mantu, tačiau atvirauti šia tema G. Glemžaitė nepanoro.

Anksčiau minima aktorė šiltus jausmus puoselėjo žinomam režisieriui Andriui Blaževičiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (225)