„Mano darbas reikalauja gerai atrodyti. Turiu planų savo trečio albumo viršeliui įsiamžinti be marškinėlių. Todėl noriu atrodyti dar geriau“, - savo tikslą atsikratyti viršsvorio paaiškino jis.

„Sportuoti žmonės turėtų visada. Seniau aš taip pat sportuodavau labai aktyviai. Lankiau sporto salę, žaidžiau futbolą. Tačiau patyriau kojos traumą, vėliau teko atlikti operaciją, todėl dėl ligos negalėjau kurį laiką sportuoti ir priaugau papildomų kilogramų, - pasakojo Sezzy. - Kai intensyviai sportavau, atrodžiau labai gerai. Tačiau per pastaruosius trejus metus priaugau svorio.“

Todėl Sezzy ėmėsi veiksmų: be futbolo treniruočių jis pradėjo 3-4 kartus per savaitę lankyti „Impuls“ sporto klubą, kur susigrąžinti buvusias kūno linijas jam padeda profesionalus treneris Slavas Bartosevič.
Sezzy

Dabar 176 cm ūgio atlikėjas ir didžėjus sveria 95 kilogramus. „Pagal kūno masės indekso skaičiuoklę, turėčiau sverti apie 80-82 kilogramus. Tačiau, anot trenerio, norimo rezultato pasieksiu ir sverdamas šiek tiek daugiau – apie 86-88 kilogramus, nes didžiąją dalį svorio sudarys raumenys, - tikslą užsibrėžė Sezzy. - Labai sunku save priversti sportuoti. Bet viskas įmanoma. Jei kiti gali, ir aš galiu tai padaryti. Galbūt kitus taip pat įkvėps sportuoti mano pastangos.“

Norint atsikratyti papildomų kilogramų ir suformuoti atletišką figūrą Sezzy tenka ne tik derinti maistą ir prakaituoti sporto salėje, bet ir vartoti specialius papildus. Savo maisto racioną jam Sportininkų mitybos centro profesionalai patarė papildyti Protein, Bcaa, Creatin, Fat Burner ir Multivitamin papildais.

DELFI skaitytojai ir toliau bus informuojami, kaip Sezzy sekasi siekti savo užsibrėžti tikslo ir formuoti savo figūrą.

Dabar galiu sau leisti sportuoti, nes esu toks žmogus, kuris gali susiplanuoti laiką. Mano darbas reikalauja gerai atrodyti.
Sezzy
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)