Į renginį atvyko ir neseniai su verslininku Danieliumi Bunkumi išsiskyrusi Justina Stambrauskaitė. Jauna moteris nuvijo blogas emocijas šalin ir į salę įžengė besišypsanti, pasitempusi ir kone spindinti.

Kino salėje buvo galima išvysti ir daugiau žinomų damų – Eleną Puidokaitę, Agnę Grigaliūnienę bei kitas.

„Nusprendėme čia sukviesti visas ikonas. Mes manome, jog tikrosios ikonos – mūsų mamos“, – renginio pradžioje sakė „Ikona TV“ vadovė Justė Pinkevičienė. Ir išties, salėje buvo daugybė svečių, kurie į renginį atvyko kartu su svarbiausiu žmogumi savo gyvenime – mama.

Susirinkusiųjų laukė skanus kino filmo „Ma ma!“. O ir skanus – tiesiogine prasme, mat dar prieš prasidedant juostai, A. Ivanauskas renginio svečius intrigavo kalbomis apie netrukus įvyksiančią degustaciją.

Kiekvienam į kino salę įžengusiam svečiui buvo paduotas paslaptingas vokas, kurį atplėšti leista tik renginiui prasidėjus.

Netrukus salėje pasigirdo nekantrus lupinėjimas – vokelyje svečiai rado miegui skirtus akinius ir keturis skirtingus maišelius.

Juose – keturi ingredientai, kuriuos susirinkusieji skanavo skirtingose aplinkose. T.y., ekrane keičiantis vaizdams bei grojant skirtingai muzikai. A. Ivanauskas patikino – aplinka turi didelę įtaką net mūsų gomuriui.

Tarkime, pokornus valgant klausantis klasikinės muzikos – šie atrodys saldesni. O štai girdint triukšmingą muziką, atvirkščiai – saldumas kiek sumažės. Įdomu, tiesa?

Tokius pat eksperimentus „virtuvės mitų griovėjas“ bei svečiai atliko ir su likusiais ingredientais, o po to, šiek tiek papildę skrandį, pasinėrė į kino pasaulį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (385)