„Nežinau, kas čia per savaitė, bet sužinojau, kad tą dieną, kai mane apvogė, mirė mano tėtis. Nors ir mažai bendravome, bet vis tiek labai liūdna“, – jautriai pasakojo mados versle besisukantis J. Šatas.

Nelaimių ruožas prasidėjo trečiadienį, kai grįždamas po kelias valandas trukusio filmavimo, jis išvydo apgadintą savo automobilį ir iš jo dingusius daiktus.

Apgadintas automobilis

„Išdaužė langą ir įsilaužė į automobilį“, – Delfi pasakojo pašnekovas.

Nusikaltėlis pavogė žinomo stilisto kuprinę, kurioje buvo automobilio dokumentai, brangūs asmeniniai daiktai, užrašai su svarbiais kontaktais.

„Ačiū Dievui, kad nepavogė namų raktų, kurie buvo kitoje vietoje, nei kiti daiktai. Kitu atveju būtų nesaugu įeiti net į namus. Ir dabar be galo nemalonus jausmas, nes mano asmeniniai daiktai atsidūrė pas nežinia ką. Skaudžiausia dėl prarastų kontaktų, svarbių užrašų, kuriuose buvo smulkiai surašyti planai, susitikimai...“ – neslepia jis.

Joringis stebisi, kad vagystė įvyko šviesiu paros metu ir gana judrioje sostinės vietoje – Juozapavičiaus gatvėje.

„Mašina ten prastovėjo gal kokias 7 valandas, kadangi turėjau filmavimą. Toje vietoje yra naujas namas, šalia – mokykla, pilna kitų automobilių. Tai nebuvo užkampis. Be to, viskas vyko dienos metu. Buvo gal 7 val. vakaro, bet buvo dar šviesu.

Apgadintas automobilis

Grįžęs prie automobilio jau kabinau drabužius šalia galinių sėdynių, kai netoli stovėjusi mergina manęs paklausė: „Čia jūsų automobilį ką tik apvogė?“. Man iš rankų iškrito daiktai. Paklausiau: „Ką reiškia apvogė?“. Ir tik tada, pasukęs galvą, pamačiau, kad aplink pilna šukių. Tą akimirką nutirpo ir rankos, ir kojos. Apėjau aplink visą mašiną, matau, išdaužtas langas. Ėmiau svarstyti, kodėl? Akį patraukė ten buvusi kuprinė, kurios jau nebebuvo“, – apmaudžiai kalbėjo stilistas.

Įvykio liudininkė tikino, kad viskas įvyko greitai, vos 5 minutės prieš Joringiui ateinant. Kai stilistas atėjo prie savo transporto priemonės, minėtoji moteris jau buvo iškvietusi policiją.

„Ji ėjo pro šalį ir pamatė, kaip jis lenda iš mašinos. Vagis išdaužė vairuotojo langą, nors kuprinė buvo keleivio vietoje. Vadinasi, jam reikėjo lįsti visu kūnu per visas šukes, kad tik ją pasiimtų“, – stebėjosi pašnekovas.

„Kai aš atėjau, iškart atvažiavo policija. Pareigūnai ėmė šukuoti visą teritoriją, tačiau aš suprantu, kad pagauti vagį gana sudėtinga. Juk jis nevaikščios iškėlęs rankų ir nelaikys mano kuprinės.

Apgadintas automobilis

Pagalvojau, kodėl taip nesiseka ir netrukus mane pasiekė dar viena bloga žinia. Apie tėčio mirtį sužinojau tik šiandien, tačiau paaiškėjo, kad tai nutiko vagystės dieną“, – tęsė nukentėjusysis.

Nors Joringis su tėčiu pastaruoju metu artimai nebendravo, netektis vis tiek skaudi.

„Mano tėvai buvo išsiskyrę ir, kol buvau vaikas, bendraudavau su juo, bet ilgainiui mūsų santykiai atšalo. Nebuvome susipykę, pasveikindavome vienas kitą su šventėmis, tačiau labai artimi nebuvome. Nepaisant to, vis tiek labai nemalonu, liūdna“, – pripažįsta jis.

Stilistas neslepia, kad dabar, išgyvenant dvigubą nelaimę, jis jaučiasi tarsi šoko būsenoje. Visgi, kiek atsikvėpęs, jis planuoja išlydėti tėtį į paskutinę kelionę ir taip pat nepraranda vilties, kad bent keli asmeniniai daiktai gali būti rasti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)