Vakaro žvaigžde ir stilingiausia metų moterimi tapusi D. Bosas sakė, kad prabėgę metai jai buvo pakankamai geri.

„Galima norėti daugiau, bet galima išmokti tenkintis ir tuo, ko buvo. Man viskas gražu. Kaip ir papuošta eglė Katedros aikštėje, dėl kurios visi ginčijasi“, – progos pajuokauti nepraleido verslininkė.

Stilingiausia metų moterimi tapusi Daina Bosas

Kalbėdama apie eglutę ji prabilo ir apie namuose puoselėjamas tradicijas.

„Kadangi mes turime suaugusių vaikų, jie rateliu mus apvažiuoja per Kalėdas ar po jų. Pas save jie dar nieko nerengia, vis pas tėvus. Aš prisimenu save, tai man irgi labai buvo smagu pas mamą. Dabar viskas mano rankose. Tradicija švęsti drauge ir su tiek šeimos narių, kiek prisijungia tais metais, nes mūsų daug.

O šiaip pasinaudojame proga ir, kadangi dukra Magdalena mokyklinio amžiaus, būtent per Naujus metus turi ilgiausias atostogas, išvažiuojame kur nors į užsienį“, – apie šventinį laikotarpį Delfi pasakojo D. Bosas.

Pasiteiravus, ko šiais metais paprašė Kalėdų senelio, verslininkė sakė, kad su šeima simboliškai pasikeičia dovanėlėmis.

„Gal kad ir ta eglutė gražiai atrodytų, bet metų bėgyje nusiperki, ko geidi. Mes iš tų dovanų nedarome kažkokio prasigyvenimo. Gal labiau vaikus palepiname, anūkus, o mes patys nelabai keičiamės tomis dovanomis“, – atvirai kalbėjo ji.

Stilingiausia metų moterimi tapusi Daina Bosas

Nors dovanomis su vyru D. Bosas nesikeičia, tačiau tvirtą palinkėjimą savo sekėjams bei Delfi skaitytojams moteris turi.

„Linkiu visiems vienodai, nežiūrint į jauną ar seną, vidutinį amžių, – sveikatos, nes kai yra sveikata, visa kita yra padaroma, sėkmės darbuose, savo planuose, ir kad visi būtų laimingi, o ne pikti“, – palinkėjo verslininkė.

Delfi Plius prenumeratoriai kviečiami stebėti renginio akimirkas čia.

Delfi primena, kad „L‘Officiel“ kalėdinis vakaras vyko Vilniaus širdyje įsikūrusiame viešbutyje „Grand Hotel Kempinski Vilnius“, tarsi iš stebuklingos pasakos atkeliavusiomis pasirūpino dekoratorius Mantas Petruškevičius. Magišką atmosferą kūrė prestižinėse pasaulio koncertų salėse laukiama pianistė Ieva Dūdaitė, rašoma pranešime spaudai.

Po „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ generalinio direktoriaus Kai Schukowski sveikinimo žodžio renginio vedėjas aktorius Audrius Bružas pakvietė svečius pasimėgauti vakaro pramogomis ir atskleidė ilgai laikytą paslaptį – kas tapo „L‘Officiel“ 2023 metų stilingiausiais.

Kiekvienais metais kalėdiniame „L'Officiel“ renginyje apdovanojami skaitytojų išrinkti Metų stilingiausieji. Šįmet prie rinkimų prisidėjo ir žurnalo suburta komisija, kurią sudarė mados redaktorė Irina Sinė, „L‘Officiel Lithuania Hommes“ vyr. redaktorius Saugirdas Vaitulionis, dizaineris Egidijus Rainys ir aštrių komentarų garsenybėms negailintis Rožinis Pudelis.

Pirmąją vietą stilingiausių vyrų rinkimuose laimėjo fotografas Lukas Gricius, o po įnirtingos kovos stilingiausia šių metų moterimi išrinkta verslininkė Daina Bosas.

Vakarėlio akimirkos:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją