Superslaptomis vestuvėmis prieš trejus metus Lietuvą nustebinęs ir netgi po santuokos bei vaiko gimimo žmoną nuo visuomenės slėpęs 29 metų dainininkas Stano vėl sulauks žiniasklaidos dėmesio dėl asmeninių reikalų, rašo 15min.lt.

Vilniaus miesto 2-asis apylinkės teismas yra gavęs Stanislavo Stavickio ir jo žmonos Indrės Stavickienės prašymą juos ištuokti. Teismui nurodyta, kad pora skiriasi gražiuoju, abipusiu sutarimu.

Su kuo augs prieš beveik dvejus metus jųdviejų šeimoje gimęs sūnus, Stano nebuvo linkęs atvirauti. „Nenoriu komentuoti apie vaiko likimą, tačiau galiu patikinti, kad mes jo tikrai nenuskriausim ir stengsimės bendromis pastangomis jį užauginti“, - pasakojo Stano.

Stano nuo pat slaptųjų vedybų laikėsi tokios politikos – nieko nepasakoti apie savo žmoną. Kai S. Stavickis vedė 6 metais jaunesnę Indrę Barkutę, ji buvo pristatyta tik kaip studentė, vėliau žiniasklaidoje pasirodė ir atvirų moters nuotraukų iš pikantiškos fotosesijos.

Ženklų apie yrančią slaptąją Stano santuoką galima buvo pastebėti jau liepos 19-ąją vienoje viloje netoli Vilniaus, Dvarčionyse, kur pusiau slaptai 28-ąjį gimtadienį šventė dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia. Nedideliame jos draugų būryje pastebėtas ir S.Stavickis. Maža to, paparacas užfiksavo Stano pikantiškomis aplinkybėmis: jis stovėjo priešais savo vadovaujamame Sidabriniame chore dainuojančią Urtę Šilagalytę, o rankas buvo sukišęs į šios merginos džinsinių šortų užpakalines kišenes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)