Džiugia žinia garsus muzikos prodiuseris pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Šiuo įrašu jis leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Dabar taip – aš oficialiai pasveikęs nuo kraujo vėžio, limfomos!

Praėjo lygiai penkeri metai ir liga neatsinaujino. Tai reiškia, kad mane nuima nuo stebėjimo ir tikimybė, kad vėl susirgsiu vėžiu susilygina su likusios populiacijos.

Vakar man atliko visus paskutinius tyrimus ir paleido.

Nenoriu čia pasakoti, kiek visko patyriau per tuos metus, kaip drebėjau prieš kiekvieną patikrinimą, ir kaip bet koks spuogas ar „plauko uždegimas“ atrodė kaip kokia nors nauja vėžio forma.

Bet aš noriu, kad žmogus susidūręs su panašia diagnoze ir pradėjęs googlinti (o visi būtent taip daro) pamatytų mano fizionomiją. Ir kad ta fizionomija jam pasakytų – viskas bus gerai! Jei šitam pavyko, pavyks ir tau!

Taip, gali visko nutikti, bet aš dar prisimenu, kaip prašiau Dievo, kad padovanotų man bent metus gyvenimo. Dievas man padovanojo net penkerius!

Ir jei rytoj mane pasmaugs Deivydas Zvonkus, aš prieš mirtį dar spėsiu pagalvoti – gražiausi penkeri mano gyvenimo metai.

Aišku, skambutis gautas, jau nebeatsipalaiduosiu ir stebėsiu save.

Didžiausia pagarba gydytojams.

Visiems visiems savo likimo broliams ir seserims linkiu daug stiprybės“, – pasidalino Stano.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją